FABER
Splaiul Peneș Curcanul, Nr. 4-5 , Timisoara

FABER
Splaiul Peneș Curcanul, Nr. 4-5 , Timisoara
FABER este un centru cultural dinamic, unde poți să vii în orice zi și să găsești concerte live, expoziții, experimente artistice, dezbateri captivante, petreceri sau chiar festivaluri de film. Vezi aici calendarul evenimentelor: https://faber.ro/evenimente/.

Principalele programe ale FABER sunt create de doi curatori extraordinari: Martina Muzi - pe linia de design și Florin Unguraș - concertele muzicale.
Dacă ai o pasiune față de hub-urile creative, consideră FABER cuibul tău, deoarece aici sunt localizate în jur de 20 de proiecte creative: de la arhitecți (https://f-o-r.ro/) și designeri până la artizani, creatori de conținut și muzicieni.


Spațiul este o experiență în sine. O clădire premiată la nivel internațional pentru calități arhitecturale, centrul FABER este un spațiu industrial restaurat, cunoscut în istoria recentă ca Azur SA. Situat în cartierul Fabric, pe râul Bega, FABER oferă vizitatorilor un sentiment de continuitate istorică, fiind, în același timp, în zeitgeist-ul contemporan.

Dacă îți dorești să savurezi o gustare sau o băutură, în timp ce vizitezi FABER, bistroul Ambasada din interiorul FABER te așteaptă cu mâncare și prăjituri de casă delicioase și sănătoase, cafea grozavă și băuturi savuroase. Verifică meniul aici: https://www.facebook.com/ambasadaPLAI!

Anul acesta, Timișoara este Capitala Europeană a Culturii, găzduind o varietate de evenimente culturale, iar FABER este un hotspot, în calitate de co-creator al programului Bright Cityscapes. Un program obligatoriu pentru cei interesați de design, tehnologie și cunoștințe sociale.