Centrul de Studii Romano – Japoneze “Angela Hondru”
Bd. Expoziției, Nr. 1B , Bucuresti

Centrul de Studii Romano – Japoneze “Angela Hondru”
Bd. Expoziției, Nr. 1B , Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Centrul de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” (CSRJ-AH) a fost înființat în mai 2005 în cadrul Universității Româno-Americane, cu sprijinul Ambasadei Japoniei la București, fiind un proiect susținut de JTI.
Centrul își propune promovarea studiului limbii, culturii și mediului de afaceri japonez celor interesați, atât studenți ai Universității Româno-Americane (așadar viitori oameni de afaceri, diplomați sau specialiști în drept internațional), cât și celor care sunt pasionați de modelul japonez.
Pentru cursanții noștri, un beneficiu important îl constituie participarea la programe de studii la universități prestigioase din Japonia, dar și stagii de practică la companii nipone, excursii de studiu în Japonia și școli de vară organizate anual, ce au rolul de a îi face conștienți de cultura și istoria ambelor țări.
Mai mult de atât, Centrul a reușit să creeze o tradiție prin oferirea unei imagini clare asupra elementelor de cultură tradițional japoneze, cum ar fi: ceremonia ceaiului, Ikebana, Taiko, dar si Aikido sau Ninjutsu.