CODE SCHOOL IASI MALL
Bd. T. Vladimirescu, Nr. 2-4, Iasi

CODE SCHOOL IASI MALL
Bd. T. Vladimirescu, Nr. 2-4, Iasi
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Programarea deschide minti, cu aceasta idee am infiintat clubul nostru de tehnologie pentru copii. Ne-am afiliat francizei nationale Code School Clubs, sustinatoarea #HourOfCode in Romania.
In clubul nostru ne jucam… sau invatam? Invatam jucandu-ne. Invatam sa programam device-uri si roboti. Invatam sa intelegem tehnologia, sa o folosim si, in niciun caz, sa nu ne fie frica de ea.
Toate meseriile viitorului vor fi bazate pe tehnologie, de aceea e timpul sa incepem sa programam pe laptop, tableta, telefoane si roboti. Ne face mare placere sa facem primii pasi in domeniu, iar apoi sa evoluam mereu.
Cursantii nostril au varste intre 7 si 16 ani, dar exceptiile sunt intotdeauna binevenite.
Incepem cu o ora demonstrativa (click aici pentru inscriere). Identificam nivelul de cunostinte al fiecarui copil in parte, stabilim curricula si punctul de inceput. Ne intalnim in fiecare saptamana in sesiuni de cate doua ore. Cat timp? Pai… atat cat ne face placere. Temele si evaluarile formale nu isi gasesc locul la noi, evaluarea se realizeaza continuu, in cadrul celor peste 10.000 de ore livrate in fiecare an.
Ne dorim ca fiecare cursant sa raspunda “m-am jucat” la intrebarea “ce ati facut astazi la club?”, noi avem grija ca, la finalul fiecarei sesiuni, sa aiba superputeri noi. Programarea este o superputere!
Va povestim cu drag despre cursurile, proiectele si realizarile noastre la sediul nostru din Iasi, bd. T. Vladimirescu 2-4, in incinta Iulius Mall, la demisol. Cafeaua si ceaiul sunt din partea noastra. Ar fi bine sa ne anuntati vizita la 0770234417.