CODE SCHOOL IASI MALL
Bd. T. Vladimirescu, Nr. 2-4, Iulius Mall, et. 2, lângă Evidența Populației, Iasi

CODE SCHOOL IASI MALL
Bd. T. Vladimirescu, Nr. 2-4, Iulius Mall, et. 2, lângă Evidența Populației, Iasi
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Programarea deschide minți, cu această idee am înființat clubul nostru de tehnologie pentru copii. Ne-am afiliat francizei naționale Code School Clubs, susținătoarea #HourOfCode în România. Era 20 martie 2018.

Lucrăm cu copii și adolescenți, începând din jurul vârstei de 5 ani. Dezvoltăm gândirea computațională, logica, capacitatea de a înțelege ce și cum trebuie să cerem de la o mașinărie, fie ea telefon, computer sau robot, pentru a obține rezultatul dorit. Am spus deja că încurajăm... curajul? Da, sună ciudat, nu? Încurajăm încercarea, experimentarea, independența. Sunt valori fără de care nu putem avansa.

Este fascinant să vezi cum copii de vârstă foarte mică, după doar câteva sesiuni de curs de robotică, știu să-și selecteze singuri materialele de lucru, locul în sală, știu să pornească laptop-ul, aplicațiile necesare, să conecteze robotul și să realizeze construcția inițială a proiectului curent. Sună SF? Hai în club și privește-i!

Asta e despre copiii mici, dar să nu uităm nici de adolescenți. De aceia care vor să descopere această lume a programării. Sau să vorbim despre cei care au nevoie de câteva explicații suplimentare pentru a ține pasul cu materia școlară. Sau poate despre cei care se antrenează pentru concursuri și olimpiade. Sau cei mai mari, care se pregătesc de bac și de admitere.

Secretul nostru pentru a acoperi toate aceste nevoi diferite este acela că înțelegem și ne asumăm că există acestă diversitate. De aceea lucrăm individual cu fiecare cursant, fiecare are propriul drum, propriul ritm și propriile puncte tari și slăbiciuni.

Scopul declarat încă de la primele ore efectuate, este ca fiecare cursant să avanseze după fiecare sesiune de curs. Să avanseze înțelegând un concept nou, o noțiune, o nouă metodă de rezolvare a unei situații, sau pur și simplu câteva probleme în plus rezolvate, tonic pentru neuroni.

Va povestim cu drag despre cursurile, proiectele si realizarile noastre la sediul nostru din Iasi, in incinta Iulius Mall, la etajul al doilea. Ne gasiti intre Foodcourt si Evidenta Populatiei sau, cu alte cuvinte, intre mancare si buletine. Nu ezitați nici să ne sunați: 0771776655.