FLYING COLOURS, CENTRUL DE LIMBA ENGLEZA
Str. Caimatei, Nr. 1, Bucuresti
1 parere

FLYING COLOURS, CENTRUL DE LIMBA ENGLEZA
Str. Caimatei, Nr. 1, Bucuresti
1 parere
Pregătim copiii și adolescenții în stilul Flying Colours, cu accent pe interacțiune și comunicare doar în engleză sau pe scurt spus: engleza învățată altfel față de școală.
“La Flying Colours credem că un profesor memorabil nu predă engleza, ci își ajută cursanții să învețe limba engleză. Misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru învățarea limbii engleze și suntem dedicați susținerii cursanților noștri în demersul către engleza ca un life skill.”

Suntem centrul de limba engleză unde învățarea limbii engleze este dublată de pregătirea pentru examenele Cambridge încă din clasa a 2 și suntem premiați Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards 2020.
Declarăm că … “nu credem în coincidențe”: pentru al 4-lea an consecutiv suntem centrul din București cu 100% promovare la examenele Cambridge!
Suntem Centrul Oficial de Pregătire și Pretestare pentru examenele Cambridge și IELTS, recunoscut de Cambridge English. Garantăm calitatea cursurilor angajându-ne să returnăm taxa de examen dacă ai picat un examen de engleză pentru care te-ai pregătit la Flying Colours.
Limităm numărul cursanților în grupă la maxim 8, în anul academic 2020-2021. Vrem lecții interactive, dinamice. În siguranță!
Cursuri în sală sau online? La Flying Colours poți alege oricare din cele 2 variante, iar experiența limbii engleze va fi la fel de cool.
Succesul cursanților nostri este și al nostru, iar astfel rămânem dedicați expresiei “exams passed with Flying Colours” = “examene promovate cu brio”.

1 parere

5
1
D Dragos
05 Aug 2020
Profesioniști, tineri, frumoși