FLYING COLOURS, CENTRUL DE LIMBA ENGLEZA
Str. Constantin Daniel, Nr. 20, Bucuresti
1 parere

FLYING COLOURS, CENTRUL DE LIMBA ENGLEZA
Str. Constantin Daniel, Nr. 20, Bucuresti
1 parere

FLYING COLOUR - Cursuri de limba engleza

Cursuri de limbă engleză în sală sau online? La Flying Colours poți alege oricare din cele 2 variante, iar experiența englezei va fi la fel de cool.
Pregătim copiii și adolescenții în stilul Flying Colours, cu accent pe interacțiune și comunicare doar în engleză sau pe scurt spus: engleza învățată altfel față de școală. “La Flying Colours misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru învățarea limbii engleze și suntem dedicați susținerii cursanților noștri în demersul către engleza ca un life skill.”
Suntem centrul de limba engleză unde învățarea acestei limbi este dublată de pregătirea pentru examenele Cambridge încă din clasa a 2 și suntem premiați Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards.
Cea mai bună recunoaștere a calității muncii noastre o reprezintă promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleză ale cursanților din anii academici 2016-2022: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS. Succesul cursanților noștri este și al nostru, iar astfel rămânem dedicați expresiei “exams passed with Flying Colours” (examene promovate cu brio)!
Suntem Centrul Oficial de Pregătire și Pretestare pentru examenele Cambridge și IELTS, recunoscut de Cambridge English. Garantăm calitatea cursurilor angajându-ne să returnăm taxa de examen dacă ai picat un examen de engleză pentru care te-ai pregătit la Flying Colours.
Cu prezență solidă de peste 12 ani pe piața educațională din România și cu peste 6000 cursanți care ne recomandă prin încrederea acordată, credem că profesorii memorabili nu predau engleza, ci își ajută cursanții să învețe această limbă.
De asemenea, Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și pentru afaceri - construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii.
Limba engleză este deja un life skill: este pretutindeni, creează oportunități de dezvoltare și conturează noi orizonturi, iar noi vă stăm alături în tot acest demers!
În plus, acum poți oferi bucurie și cadouri perfecte sub forma cursurilor de limbă engleză și a training-urilor Flying Colours pentru copii, adolescenți și adulți. Valoarea o stabilești chiar tu, în funcție de eveniment (diferite Sărbători, zile onomastice etc.) și bugetul pe care vrei să îl aloci.

1 parere

5
1
D Dragos
05 Aug 2020
Profesioniști, tineri, frumoși