ASSAMBLAGE JEWLERY GALLERY
Strada Dimitrie Racoviță 18, Bucuresti

ASSAMBLAGE JEWLERY GALLERY
Strada Dimitrie Racoviță 18, Bucuresti
Galeria Assamblage este primul spațiu permanent dedicat în exclusivitate bijuteriei contemporane, cu misiunea de a promova, susține și încuraja o comunitate amplă de autori de bijuterie contemporană din România și din străinătate. Situată într-o casă istorică, emblematică pentru vechiul cartier evreiesc, Galeria Assamblage este un loc unic pentru asimilarea domeniului divers al bijuteriei contemporane, având ca scop construirea unui viitor pentru o comunitate emergentă și efervescentă de artiști.

Assamblage Jewelry Gallery se angajează să sprijine artiștii emergenți și consacrați din comunitatea autohtonă internațională și să ofere un loc permanent de dialog cu publicul larg. Spațiul în care aceasta se află reunește Școala de Bijuterie Contemporană, sediul Asociației Assamblage și Romanian Jewelry Week, ateliere de producție și un spațiu de coworking, un adevărat hub all-in-one pentru comunitatea Assamblage.

Proiectată într-un registru eclectic de viziune și concept, galeria oferă o diversitate extraordinară de lucrări de bijuterie contemporană. De la bijuterii experimentale cu materiale alternative la contemporary fine jewelry, Galeria Assamblage este spațiul în care vocile artiștilor întâlnesc ochii publicului.

Galeria prezintă, de asemenea, ilustratori, designeri grafici, fotografi și artiști digitali în curs de dezvoltare. Vizitatorii pot explora selecția vastă de artă, design și experimente creative participând la evenimentele speciale ale galeriei și pot găsi piese unice pe care le pot adăuga la colecția lor personală.