EXPIRAT HALELE CAROL
Str. Constantin Istrati, Nr. 1, Bucuresti

EXPIRAT HALELE CAROL
Str. Constantin Istrati, Nr. 1, Bucuresti
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


Reducerea de 10% se aplica doar la locatiile listate si nu este valabila pentru serviciul de livrari.

Expirat București a luat naștere în anul 2003 ca spațiu dedicat muzicii alternative, devenind între timp nu doar cel mai vechi și popular dintre cluburile open-format din București, ci chiar stindardul culturii underground. Expirat este locul în care multe dintre trupele momentului și-au început cariera, și al cărui spațiu secundar (OtherSide) a influențat puternic evoluția scenei electronice din București. El a fost totodată și o expoziție permanentă de artă urbană, și multe altele.
După 14 sezoane petrecute în subsolul din Brezoianu, în Centrul Istoric al Bucureștiului, Expirat si-a mutat locația într-o hală industrială de dimensiuni medii: Sala Compresoarelor - similară ca aspect și logistică sălii Melkweg Oude Zaal din Amsterdam. Locația este situată în complexul Halele Carol, la marginea unuia dintre cele mai frumoase parcuri din București - Parcul Carol.
Expirat Halele Carol este o sală de spectacole în adevăratul sens al cuvântului, amenajată și echipată la cele mai înalte standarde, având capacitatea de a organiza atât evenimente indoor cât și outdoor. Sala Compresoarelor poate găzdui până la 500 de persoane, beneficiind de acces separat spre terasă și spațiul destinat fumătorilor și dispune de toată tehnica necesară organizării de concerte live, DJ set-uri sau evenimente. Terasa este deshisă pe perioada sezonului cald, beneficiază de două baruri, bucătărie cu meniu street food și locuri la masă.