INdiVINO Pipera
Str. George Bacovia, Nr.1, Bucuresti

INdiVINO Pipera
Str. George Bacovia, Nr.1, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Discountul de 10% se aplica doar la locatiile listate.

INdiVINO a ajuns și în București! Suntem un magazin cu produse artizanale, pregătite cu dragoste în colțurile rurale ale României și atent selecționate din cele mai importante zone gastronomice ale lumii.

La noi vei găsi brânzeturi organice din Transilvania, o selecție delicioasă de brânzeturi din Mediterană, pâine proaspătă cu cartofi din secuime, carne și mezeluri premium, fără conservanți, cafea de specialitate și peste 1.000 de etichete de vinuri adunate din toată lumea.

Colecția impresionantă de vinuri are prețuri accesibile tuturor. Dacă nu știi ce vin să alegi pentru acasă, în magazinul nostru vei fi întâmpinat de un somelier care te va ajuta să alegi vinul potrivit ție. În plus, poți degusta sortimentele de vin pe terasa magazinului, alături de brânzeturile sau produsele care ți-au atras atenția.

Etajul superior al clădirii a fost transformat într-un showroom de mobilier și accesorii pentru industria HoReCa. Am adunat cele mai deosebite finisaje și piese de mobilier, fie realizate hand made, fie din materiale naturale, high-quality, pentru a oferi colegilor din breaslă cele mai bune soluții de amenajare.

Îți e dor de gusturile bune de odinioară? Ne găsești în partea de Nord a Bucureștiului, mai exact pe strada George Bacovia nr.1 (Voluntari).