MAGIC TOWN
Calea Buziașului, Nr 74, Timisoara

MAGIC TOWN
Calea Buziașului, Nr 74, Timisoara
MAGIC TOWN – locul in care copiii scriu povestea!

Inca nu ai aflat de spatiul in care fiecare copil se transforma intr-un personaj de poveste traind prin joaca bucuria la superlativ?
Ei bine, acum este momentul sa stii si tu ca Timisoara are un MAGIC TOWN rupt parca dintr-o carte cu basme. Locul este unul extrem de atractiv pentru prescolarii care isi doresc sa exploreze lumea culorilor, a aventurilor cu zane si printi, a politistilor si a caracterelor indragite din desenele animate.
Aici, fiecare prichindel isi poate serba ziua de nastere sau poate petrece cateva ore cu jucariile lui preferate. Culorile din Magic Town sunt desert pentru ochii celor mici si invita la explorare si relaxare deopotriva. Creatorii acestui spatiu sunt recunoscuti nu doar la nivel national, ci si peste hotare pentru talentul si profesionalismul artistic de care dau dovada.
Calitatea este cartea de vizita care reprezinta spatiul MAGIC TOWN.
Locatia vine si in intampinarea adultilor cu o gama variata de meniuri pentru copii si parinti, cu o cafea si un bar, integrate perfect in arhitectura spatiului magic.
Spatiul ofera ocazional diverse ateliere dedicate micutilor: bricolaj, kids yoga, ateliere culinare, arts&crafts, dar si programe dedicate prioaspetelor mamici.
Mentionam faptul ca, la noi. sunteti in cea mai mare siguranta! Personalul este vaccinat si respectam toate normele sanitare in vigoare.
Asa ca, nu mai stati pe ganduri si haideti si voi alaturi de noi sa fermecam lumnea cu zambetele copiilor nostri si ale noastre!
MAGIC TOWN asteapta sa deveniti si voi parte din magie!