ZAGANU BISTRO & CRAFT BEER BAR
Calea Victoriei, Nr.91-93, Bucuresti

ZAGANU BISTRO & CRAFT BEER BAR
Calea Victoriei, Nr.91-93, Bucuresti

REDUCEREA SE APLICA DOAR IN LOCATIA FIZICA.

FABRICA DE BERE BUNĂ – Ca producatori ai berii Zăganu, din 2013, suntem pionierii industriei berilor artizanale din România, iar acesta este barul nostru, deschis in 2017, un loc unde veţi găsi 100% beri artizanale produse în micro-berării independente din România.
Povestea berii Zăganu a început în 2013, când am cumpărat şi renovat o veche fabrică de bere aflată la 100 km nord de Bucureşti, în Măneciu-Ungureni, judeţul Prahova. Berea noastră se numeşte Zăganu, după numele vârfului muntos Zăganu, la poalele căruia se află fabrica noastră, dar şi în onoarea vulturului bărbos (Zăganu), care trăia în zonă şi care a fost vânat până la dispariţie acum mai bine de 80 de ani.
Scopul nostru ca micro-berari și proprietari ai acestui craft-beer-bar este să susținem producția de bere artizanală de calitate din România și să ajutăm la revitalizarea acestei industrii, o industrie care a dispărut încetul cu încetul, când, incepand cu 1990, micile berării locale au fost fie închise, fie cumpărate de marile corporaţii.
Azi suntem mândri să putem spune că există peste 50 micro-berării independente în România şi că puteţi găsi berile multora dintre ei la noi la bar, pe Calea Victoriei 91-93, la Fabrica de Bere Bună.