LOFT CHALET
Str. Stefan cel Mare, Nr. 57, Manastirea Humorului

LOFT CHALET
Str. Stefan cel Mare, Nr. 57, Manastirea Humorului
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Loft Chalet este conversia modernă a unei clădiri tradiționale cu scop gospodăresc veche de peste 100 de ani (mai precis o șură). Spațiul rezultat are 5 dormitoare (unul dintre ele este gândit ca un apartament de familie), 6 băi, o bucătărie și 2 living-uri. Musafirii se pot bucura de arhitectura rustică cu mult lemn, grinzi și obiecte vechi ce au primit o noua viață.

Chalet-ul poate primi până la 10 persoane adulte și 5 copii până în 14 ani și este situat în localitatea Mănăstirea Humorului cu acces la drumul principal, dar în același timp aproape de natură. Se pot face drumeții prin pădurea din apropiere, cu bicicleta sau pe jos, sau pur și simplu prin grădină.

Clădirea are o suprafață de 360 mp și cuprinde 5 dormitoare cu baie în cameră, livingul structurat pe 2 nivele, cu loc de luat masa, terasa și bucătăria. Aceasta este utilată cu mașină de spălat vase, cuptor și plită electrică, cuptor cu microunde, frigider, cafetieră și fierbător electric.

Jumătate din clădire a fost gândită special pentru living-ul aerisit, luminos, cu multă suprafață vitrată și cu două zone de relaxare, cu vedere spre gradină și pădure.

Chalet-ul este bine poziționat pentru a vizita mănăstirile pictate din Bucovina: Mănăstirea Humorului este la 1.8 km, Mănăstirea Voroneț la 9 km, Moldovița la 38 km. Dacă tot suntem la capitolul turism cultural recomandăm și o oprire la Muzeul Ouălor Încondeiate de la Vama, Cetatea de Scaun a Sucevei sau Muzeul Satului Bucovinean.

În sezonul rece iubitorii de sporturi de iarnă se pot bucura de pârtiile din apropiere: Șoimul la 8 km sau Rarău la 37 km. Avem și sănii pentru cei mici cu care puteți ieși la o plimbare în grădină.

Vara se pot face drumeții pe poteci de munte (pentru cei care doresc un ghid vă putem pune în legătură cu o persoană cu experiență).
Să nu uităm însă cea mai importantă parte a unui sejur reușit: relaxarea! Loft Chalet vă invită să vă reîncărcați bateriile și să uitați de noțiunea timpului. Locația este excelentă pentru meditație, deconectare și odihnă.

Vă așteptăm cu drag!