CRAMA GABAI
Valu lui Traian, Constanta

CRAMA GABAI
Valu lui Traian, Constanta
Pentru ca traditia sa mearga mai departe. Pentru ca mostenirea lasata de bunicul nostru nu este doar numele. Este si pamantul, este si sufletul, este si dragostea pentru frumos si bun. Si-a dorit ca cei care-l urmeaza sa impartaseasca aceeasi pasiune pentru vinul de calitate. Iar astazi, Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri precum Muscat Ottonel, Riesling Italian, Feteasca Neagra sau Pinot Noir.

Dorinta noastra este aceea de a produce vinuri deosebite si pline de aroma. Vrem ca in fiecare pahar sa se regaseasca o parte din pasiunea noastra pentru lucrul bine facut, cu implicare si responsabilitate. Vrem ca cei care degusta vinurile de la Crama Gabai, sa ramana cu aroma buchetului boabelor de struguri proaspat storsi. Vrem sa zambeasca si sa-si mai doreasca J. Vrem sa fie asa cum spunea si Anton Pann : "Vinul este toiagul batranetilor si nebunia tineretilor".

Cine vine si calca pragul Cramei Gabai in calitate de oaspete, avem certitudinea ca va pleca in cea de prieten al nostru si prieten al vinului de calitate.

Vinul de la Crama Gabai se adreseaza cunoscatorilor si iubitorilor de vinuri de calitate. De ce? Simplu. Pentru ca noi, mai presus de tot, punem pret pe calitate si nu facem rabat de la ea. In alegerea vinului, fiti intelepti!

"A sti sa bei este o adevarata stiinta" – Voltaire