THESAURUS WINES
Str. Semenicului, Nr.100 , Buzias, Bucuresti

THESAURUS WINES
Str. Semenicului, Nr.100 , Buzias, Bucuresti

Discountul de 10% se aplica doar la rezervarile facute direct la locatie.

Pasiunea este la origini. Un alt fel de început.
Cu asta începe povestea noastră, povestea vinului Thesaurus, cu pasiunea pentru vin și dragostea pentru dealurile binecuvântate de natură, Dealurile Silagiului. Aici a început căutarea esenIei pământului, a tezaurului roșu sau a tezaurului auriu ascuns și redescoperit într-o sticlă de vin.
Thesaurus Wines nu este un brand comercial, axat pe volum. La începuturile companiei, timp de 5 ani de zile, aici s-au perfecIionat aceste vinuri, fără să fie vândute. Au fost doar testate și iar testate, pentru a ajunge la ceea ce nedoream de la acest vin. Un vin pur și desăvârșit. Un vin unic, un vin cu personalitate. Iar astăzi, după toIi acești ani ne prezentăm în faIa iubitorilor de vin, cu o colecIie de vinuri veritabile, a căror experienIă așteaptă să fie descoperită și înIeleasă.
Thesaurus Wines înseamnă vinuri create din pasiune pură.
Crama Thesaurus este construită pe Dealul Silagiului, chiar lângă plantațiile de viță de vie și folosește tehnologii moderne care se îmbină cu procedeele tradiționale, asigurând astfel pastrarea calității strugurilor și a vinului pe tot parcursul procesului tehnologic.
Vinaria deține și o cramă în care sunt depozitate optim vinurile, așteptând momentul cel mai bun pentru a ajunge în paharele clienților. Aici, vinurile pot fi degustate, în sânul podgoriei, unde vinul este cel mai aproape de origini.