KARPATEN PREMIUM ANGUS
4 pareri

KARPATEN PREMIUM ANGUS
4 parere
Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Carnea de vită Premium Angus din Sibiu este produsă din bovine cu o genetică de top, crescute în mod natural, în sistem extensiv, pe pășunile românești.

Sistemul de producție al cărnii de vită Premium Angus – de la iarbă la carnea din farfurie – este un proces controlat și urmărit. Sistemul acoperă toate etapele de producție de la creșterea bovinelor de reproducție Angus, la îngrășarea vițeilor, la prelucrarea cărnii de vită Angus (transport, abatorizare și procesare), la comercializarea cărnii de vită premium în România și în Europa de Vest. Acest sistem complet garantează o carne cu un grad ridicat de marmorare, frăgezime și gust unic, care se distinge fără excepție la orice degustare de toate celelalte rase de vită din lume.

Cheia pentru a produce carne de vită de calitate este de a avea animale sănătoase care trăiesc în natură pe pășuni sănătoase. Vitele Angus sunt hrănite cu iarbă proaspătă, verde și apă curată din preeriile Transilvaniei, aflându-se afară pe tot parcursul anului. Bovinele sunt crescute fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau steroizi. Printr-o furajare lentă și metodică, se poate menține o aprovizionare cu carne de vită de calitate, proaspătă, pe tot parcursul anului, și în același timp pot fi îndeplinite în mod constant standardele înalte ale clienților.

Carnea de vită Angus oferă gust inconfundabil indiferent de modul în care se gătește, calitatea superioară fiind dată de frăgezime, aromă, marmorare și de procesul de maturare. Toate piesele sunt maturate și ambalate individual în pachete vidate.

Una dintre cele mai mari calități ale cărnii de vită Angus este cea nutrițională – prezintă un aport proteic ridicat și conține aminoacizi esențiali dezvoltării unui metabolism puternic și a unui corp sănătos.

4 pareri

4
1
1
1
2
AVANPOST RADIO GUERRILLA
04 Jan 2022
Bună Aurel. Îți mulțumim pentru comentariu, iar pentru a rezolva problema așteptăm un e-mail la avanpost@guerrillaradio.ro. Cu siguranță a fost vorba de o eroare tehnică. Mulțumim, Echipa Avanpost
Aurel Fleancu
17 Dec 2021
Aceeași situație și în cazul meu. Plata făcută cu card și după 2 zile nicio mișcare.
AVANPOST RADIO GUERRILLA
14 Sep 2021
Bună Cristian. Îți mulțumim pentru comentariu, iar pentru a rezolva problema așteptăm un e-mail la avanpost@guerrillaradio.ro. Cu siguranță a fost vorba de o eroare tehnică. Mulțumim, Echipa Avanpost
Vladescu Cristian
05 Sep 2021
Se aplica discount-ul doar "teoretic" !!! Practic nu ! Am facut 2 achizitii online,platit cu cardul RG, si degeaba... Mai jos poza din aplicatia Libra Bank