PROFRUCTTA
2 pareri

PROFRUCTTA
2 parere
Profructta este un brand românesc premium, care își are începuturile la Câmpulung Muscel, în județul Argeș, la inițiativa familiei Măcărescu. Dacă am cădea în capcana metaforelor, am putea spune că încrederea de a produce sucuri 100% naturale, din fructe culese direct din natură, a purtat acest business pe drumul de la vis la realitate.
Dar, pentru că la Profructta nu visăm cai verzi pe pereți, între a visa și a înfăptui s-au aflat multă muncă, dragoste pentru natură, pasiune, dedicare și loc pentru reinventare. Plus un strop de nebunie. Asta ne-a dat curajul să avem un portofoliu variat: cu sucuri naturale din fructe românești, sucuri naturale din citrice spaniole, limonadă și oranjadă.
Din 2013, adică de la nașterea afacerii noastre, toate produsele pun în rolul principal sucul natural din fructe. Singurele intruse, care conțin apă filtrată și zahăr, sunt sortimentele de limonadă și oranjadă, dar în cantități decise responsabil.
Ne-am asumat de la început că vom oferi informații reale, nu formulări pompoase, iar pe etichetă veți găsi trecut, pe înțelesul tuturor, fiecare ingredient al produselor Profructta.
În rest, despre noi ne place să spunem că:
Susținem producătorii locali, micii antreprenori și lucrăm doar cu livezi proprii, în special din județul Argeș și împrejurimi.

Vă invităm să descoperiți gama variată de sortimente Profructta, de la sucuri din fructe românești (pentru cei care îndrăgesc roadele naturii locale), sucuri din citrice spaniole (pentru cei care se simt mereu ca într-un city break mediteraneean), limonadă (pentru cine vrea să mențină starea de vară tot anul) și oranjadă (pentru un mix echilibrat între trecut și prezent).

2 pareri

5
2
Mihai Popa
19 Apr 2021
Cele mai bune sucuri, românești.
Mihai Popa
19 Apr 2021
Excelente sucuri. Recomand