PROFRUCTTA
2 pareri

PROFRUCTTA
2 parere
Profructta este un brand românesc de sucuri 100% naturale premium, din fructe culese direct din natură, care își are începuturile în Câmpulung, Argeș, la inițiativa familiei Măcărescu.
Dacă am cădea în capcana metaforelor, am putea spune că business-ul de azi a fost, la început, un vis, însă a devenit realitate. Dar pentru că la Profructta nu visăm cai verzi pe pereți, între a visa și a înfăptui s-au aflat multă muncă, dragoste pentru natură, pasiune și dedicare. Și un strop de nebunie.
De ce nebunie? Din 2013, adică de la data nașterii acestei afaceri, sucurile Profructta sunt la fel, fără compromisuri și artificii. Ne-am asumat de la început că vom „captura” în sticlă de sticlă doar esența fructelor, așa cum sunt ele: fără zahăr, fără conservanți și aditivi.
Adică sunt 100% naturale, iar ăsta nu e doar un titlu pompos pe etichetă.
În rest, despre noi ne place să spunem că:
Susținem producătorii locali, micii antreprenori și lucrăm doar cu livezi proprii, în special din județul Argeș și împrejurimi.
Susținem un stil de viață sănătos, vorbim deschis despre produsele noastre și vrem să responsabilizăm clienții să fie atenți la ce consumă și să citească eticheta.
Vă invităm să descoperiți gama variată de sortimente Profructta, de la sucuri din fructe românești la exotice de Murcia și fructe de pădure ecologice.

2 pareri

5
2
Mihai Popa
19 Apr 2021
Cele mai bune sucuri, românești.
Mihai Popa
19 Apr 2021
Excelente sucuri. Recomand