MIEDĂRIA

MIEDĂRIA
Miedăria produce o băutură artizanală dintr-un ingredient nobil, miera de albine, o reinterpretare modernă a miedului clasic. Cu o alcoolemie de 4,5%, răcoritoare, aromată, ușor carbonatată, ambalată la sticlă de 330ml, ușor de consumat cu orice ocazie.
Noi, impreuna cu alte cateva miedarii din lume, am privit altfel miedul. Privim spre viitor mai degraba decat inspre trecut, departe de miedul cu o alcoolemie ridicata sau cel exagerat de dulce. Am adaptat gustul miedului pentru o paleta moderna, transformand astfel cea mai veche bautura din lume intr-o bautura actuala.
Produsele noastre au în componență miere din România, în special de la producătorii de pe Valea Buzăului. Astfel încercăm să îi ajutăm să își valorifice marfa la un preț bun și fără costuri mari de transport, cu o amprentă de carbon cât mai mică. Fiecare sticlă de mied produsă ajută la susținerea stupinelor și albinelor prin creșterea cererii pentru miere și astfel apicultorii se pot dezvolta și ingriji de albine, care polenizeaza 1/3 din fiecare bucatica de mancare pe care o consumam.. Practic este un mod distractiv de a face bine mediului.
Ca producători de mied ne simțim responsabili de a cuprinde esența nectarului colectat de la milioane de flori, de a conserva într-o sticla un colț din România pe care să îl împărțim cu lumea întreagă.
Susținând apicultorii din zonă ajutăm la creșterea economiei locale și a numărului de stupi, iar albinele ajută tot ecosistemul.