RAFTUL CU BĂUTURI
Bulevardul Ficusului nr. 5-7, Parter, Sector 1, Bucuresti

RAFTUL CU BĂUTURI
Bulevardul Ficusului nr. 5-7, Parter, Sector 1, Bucuresti
Povestea Raftul cu Bauturi a prins viata in mediul online in anul 2018 din dorinta de a aduce in casele oamenilor produse de calitate si consultanta specializata in domeniul oenologic.
Am pus de la bun inceput accent pe promovarea cramelor romanesti, selectand cele mai bune vinuri din toate regiunile viticole ale tarii. Pentru a ne asigura ca la vanzare ajung doar produsele premium, colegii nostri somelier Dinu Adrian si Nicolau Rodica aleg vinurile romanesti cat si pe cele internationale pentru a oferi in permanenta cea mai buna selectie. In plus, somelierii nostri ofera consultanta de specialitate clientilor in wine-shop-ul din Bucuresti, Bulevardul Ficusului numarul 5-7 deschis in 2019.
Pe langa oferta generoasa de vinuri, champagne si spumante, va oferim o gama exclusivista de distilate.
Punem accent pe incredere, motiv pentru care organizam saptamanal degustari de vinuri si evenimente private astfel incat clientii nostri sa poata incerca si alege cu incredere vinul ce li se potriveste.

In prezent, pe site-ul nostrum si in wine-shop puteti gasi o gama variata de produse precum:
-Vin linistit
-Vin spumant
-Champagne
-Distilate
-Sucuri naturale
-Cafea
-Delicatese
-Solutii de stocare si racire

Pentru a va rasfata simturile si imbogatii memoria senzoriala olfactiva si gustativa cu cele mai fine vinuri, va asteptam in wine-shop-ul nostru.