INKPERIUM TATTOO&PIERCING
Str. Vasile Lascăr, Nr. 48-50, Bucuresti

INKPERIUM TATTOO&PIERCING
Str. Vasile Lascăr, Nr. 48-50, Bucuresti
★ Inkperium este recunoscut în București pentru serviciile de calitate și experiența unică pe care o oferim clienților noștri. Fiecare artist Inkperium are propriul stil de tatuat și abilități artistice, permițându-ne să oferim o varietate de opțiuni pentru piercing și tatuaje, astfel putem crea tatuaje personalizate care să reflecte personalitatea și gusturile oamenilor care ne trec pragul.
★ Scopul principal al salonului de tatuaje Inkperium este acela de a satisface și depăși nevoile clienților și de a crea echilibrul perfect între dorințele acestora și perspectiva artiștilor noștri tatuatori.
★ Salonul Inkperium oferă o gamă variată de servicii de tatuaj, inclusiv design personalizat, acoperirea tatuajelor vechi, tatuajele realiste, tatuajele colorate și multe altele. De asemenea, oferim și servicii de piercing, inclusiv piercing-ul bucal, nazal și al sprâncenelor.
★ Va invităm să ne vizitați în salonul nostru de tatuaje din București, unde veți găși un mediu curat, profesional si nu în ultimul rând prietenos!