MC CLEAN
Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.24A, Iasi

MC CLEAN
Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.24A, Iasi
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Am înființat MC CLEAN cu gândul la sănătatea și confortul oamenilor, pe care am pus preț dintotdeauna. Ne-am dorit o afacere curată, clădită pe încredere și lucrul bine făcut, iar în cei peste 12 ani de activitate ne-am ghidat după aceste principii în fiecare zi.


În centrul activităților MC CLEAN sunt oamenii, cu tot ce presupun aceștia: cunoștințe, abilități, pasiuni, dorințe. În timp, ne-am format o echipă de profesioniști harnici și implicați, iar partenerii cu care am ales să colaborăm ni se aseamănă prin seriozitate și principii. Munca noastră nu e una ușoară, dar ne place, iar pasiunea aceasta a fost motorul dezvoltării afacerii.


Am oferit servicii profesionale de curățenie în peste 1.000 de spații publice și private și întreținem zilnic peste 50.000 mp în companii și instituții din Iași care, la fel ca noi, cred și investesc în viitor pentru un mediu sănătos. Clienții noștri sunt dovada concretă a faptului că drumul pe care ne aflăm este cel potrivit. Credem în puterea exemplului și ne implicăm în viața comunității, în proiecte care au în prim-plan responsabilitatea față de mediu. Căutăm mereu soluții pentru reducerea impactului asupra naturii atât în cadrul companiei, cât și prin susținerea inițiativelor locale.