NORTH TENNIS
Sos. Nordului, Nr. 7-9, Bucuresti

NORTH TENNIS
Sos. Nordului, Nr. 7-9, Bucuresti
o Pentru noi, tenisul este un sport ce contribuie la dezvoltarea personala a oamenilor de toate varstele, atat din punct de vedere fizic cat si mental. Valorile ce stau la baza serviciilor noastre sunt ambitia, increderea, echilibrul, fair-play-ul, responsabilitatea si nu in ultimul rand, distractia.

o Echipa noastra este construita din profesionisti cu drag si daruire pentru tenis, fiind pregatita sa se adapteze nevoilor fiecarui client in parte.

o Serviciile noastre asigura oaspetilor o atmosfera placuta, punand la dispozitia acestora toate facilitatile necesare.

o Situat la umbra copacilor din parcul Regele Mihai I (Herastrau), intrarea din soseaua Nordului, clubul North Tennis pune la dispozitia clientilor o parcare spatioasa, acces la vestiare cu grupuri sanitare si dusuri proprii si acces la zona de receptie, unde se poate efectua si plata cu cardul. Abonatii North Tennis se pot bucura de o reducere de 10% in toate restaurantele si cafenelele din incinta Complex Herastrau, aflate chiar langa baza sportiva.

o Suntem deschisi de la primele ore ale diminetii pana la miezul noptii, pentru cei care vor sa inchirieze un teren de tenis.

o Oferim cursuri de tenis pentru elevi de toate varstele, focusandu-ne pe intreg ecosistemul de notiuni necesare (e.g. pregatire fizica, pregatire mentala, analiza video, nutritie). De asemenea, organizam evenimente si competitii pentru orice fel de clienti, atat persoane fizice si cat si juridice.

o Va putem ajuta cu schimbatul racordajului, inlocuitul unui grip sau alegerea rachetei potrivite si putem pune la dispozitie echipamentele necesare, precum mingi, rachete, accesorii, imbracaminte sau incaltaminte.