Concursuri

În atenția participanților la concursurile Radio Guerrilla:

Concurenții pot câștiga un singur premiu pe parcursul a 30 de zile, indiferent de numărul de concursuri la care participă.

Câștigătorii cu reședința în afara capitalei vor primi premiul prin curier. Cei care au domiciliul în București trebuie să își ridice premiul de la sediul Radio Guerrilla în maximum 30 de zile de la data caștigării.

Mulțumim pentru înțelegere și mult succes!

 

 

Imagine Dumbrava Vlăsiei
Perioada concursului: 01.01.2018 - 31.10.2018
Ce muzică auzi când te gândești la acasă? Te întrebăm pentru că facem casă bună cu muzica ta, din muzica ta! Împreuna cu prietenii de la Dumbrava Vlăsiei am lansat proiectul Imagine Dumbrava Vlăsiei, un concurs pentru arhitecți și ascultători deopotrivă. Arhitecții sub 30 de ani cu drept de semnătură vor propune un proiect de arhitectură pentru construirea unei case inspirate de muzica aleasă chiar de voi în Guerrilla de Dimineață. Câștigătorul va primi 15.000 euro iar casa va fi gata în cel mult un an în parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei. Proiectele de arhitectură propuse trebuie să respecte Tema de Proiectare Oficială și să fie inspirate de TOP 10 Imagine Dumbrava Vlăsiei, adică acele 10 melodii alese de ascultătorii Radio Guerrilla în această perioadă în Guerrilla de Dimineață. Mai multe detalii de găsit pe dumbravavlasiei.ro.... mai mult
HTC U11 și U11 Life - Living on the edge.
Perioada concursului: 05.02.2018 - 09.03.2018
Când te-a salvat smartphone-ul dintr-o situație limită? http://www.htc.com/ro/