Guerrilla CAMP cu Sorin Badea - 17.07.2020

Guerrilla CAMP este un demers Radio Guerrilla pentru schimbat viața în bine. Adresat antreprenorilor cu start-up-ul în sânge, proiectul a avut debutul în anul 2018. Guerrilla Camp este emisiunea dedicată acestui proiect, difuzată de luni până vineri, de la ora 11 la 12.

Câte unul din antreprenorii cu business-ul aflat în Guerrilla CAMP intră în direct, în fiecare zi, în emisiune și își prezintă proiectul. Povestesc fiecare despre etapa în care se află, cum au avansat, care este strategia de marketing, în ce stadiu sunt cu proiectul (de la idee la produs finit, existent pe piață) etc.

Proiectul Guerrilla CAMP este acum la a doua ediție, iar gazda emisiunii este Sorin Badea. Din 20 de business-uri înscrise în Guerrilla CAMP II au mai rămas zece, care vor participa în finala de pe 22 iulie. Cei 10 finaliști sunt, după cum urmează:

Novel Mushrooms - Negreanu Marius Andrei Swanboy Music - Matei Pușcaru Murescel - Alexandra Poștoacă WaWa Content - Pristavu Florian Constantin Delta Domes - Spînu Oana Sanda favr. (fruits and veggies reborn) - Cristinoi Alexandru ZenParking - Nicolae Georgescu Momsi.app - Ionuț Țurlea JSLeague - Diana Miron 23h Events - Velicu Alin ***** Guerrilla CAMP II: Prezentat de Banca Transilvania. Sprijinit de HP Romania, Mindspace, Aqa Carpatica.