Balu Brigada – So Cold

Balu Brigada este un duo de groove-pop, format din frații Henry și Pierre Beasly, în Auckland, Noua Zeelandă. Cei doi frați au fost expuși la muzică încă din copilărie, datorită parinților lor, care au fost artiști la rândul lor. Astfel, cei doi au început să ia cursuri de pian și chitară pe la vârsta de 12 ani, iar după fiecare ședință își adunau familia în sufragerie pentru a le arăta diferitele lucruri noi învățate.

În 2017 au lansat primele două single-uri, Candid și Overlap, iar după aceea au luat o pauză de la muzică, pentru a se concentra pe studiile individuale. Doi ani mai târziu au revenit pe scenă, și au lansat EP-ul de debut, Almost Feel Good. Materialul a atras atenția mai multor publicații din localitate, iar imediat după lansare, cei doi frați trebuiau să plece într-un mini-turneu de promovare, însă n-au reușit din cauza lockdown-ului. Astfel, s-au închis în casă și s-au apucat să lucreze la piese noi.

Numele proiectului, spun ei, este inspirat de personajul Baloo din Cartea Junglei, care ”are mereu o atitutine foarte relaxată”, și astfel și-ar descrie și ei stilul muzical “o coloană sonoră perfectă pentru excursii pe litoral, grătare de vară și seri pline de dans – cool, fără efort, relaxat”.

Anul trecut au lansat cel de-al doilea EP, Find A Way, iar acum lucrează la albumul de debut.

Cea ami nouă piesă a lor se numește So Cold.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău