Bricknasty – Boyfriend

Bricknasty este o trupă de R&B, formată în 2020, în suburbiile Dublinului. Trupa a pornit inițial doar ca un proiect de pandemie, cei cinci crezând că după lockdown, se vor întoarce la ocupațiile lor de zi cu zi. Totuși datorită energiei pozitive generate într-un mic studio din Dublin, în mijlocul anului 2020, au realizat că nu vor să se oprească din a face muzică împreună. Băieții combină hip-hop-ul, soul-ul și R&B-ul cu ”aproape fiecare gen muzical”, încercând cu fiecare piesă lansată, să creeze un sound nemaiauzit.

În 2021 au lansat două single-uri, care au fost preluate aproape instant de posturile de radio din Dublin, dar și de BBC Radio 1. District Magazine i-a pus cap de listă, în top-ul ”Future of Irish Music 2021”.

Prin 2022 și 2023 cei cinci au cântat în deschiderea artiștilor Cordae și Maverick Sabre, dar au bifat și câteva festivaluri precum Ireland Music Week, Other Voices, Cork Jazz Festival și Eurosonic Festival.

La începutul lui 2023 au semnat cu casa de discuri FAMM Records, iar în vară au lansat și albumul de debut, INA CRUELER. Acum se află în turneu prin Marea Britanie.

Cea mai nouă piesă a lor se numește Boyfriend.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău