Caroline Polachek – Spring Is Coming With A Strawberry In The Mouth

Caroline Polachek este o artistă și o compozitoare născută și crescută în Brooklyn, New York. Caroline s-a apucat de muzică prin clasa a III-a, când a început să cânte în corul școlii. Mai târziu în clasa a VI-a, a început să cânte la pian, după ce tatăl ei i-a cumpărat prima ei clapă. Ușor-ușor a trecut de la clapă la sintetizatoare, iar în liceu și-a înființat propria trupă, Chairlift.

Pe lângă Chairlift, Caroline a avut două proiecte solo, cu care mai cânta din când în când în mai multe cluburi mici din Brooklyn. Totuși, în 2017, trupa s-a destrămat, iar artista a continuat să lanseze piese, dar sub numele ei de data aceasta.

În 2019 a lansat albumul de debut, Pang, care a stârnit numai reacții pozitive din partea criticilor. În 2021 a deschis turneul Future Nostalgia al artistei Dua Lipa, iar de atunci Caroline a avut colaborări cu mai mulți artiști printre care și Chrali XCX, Flume sau Christine and the Queens.

Până acum, artista a lansat patru albume, iar cel mai recent a fost lansat anul trecut și a fost nominalizat la categoria ”Best Engineered Album”, la Premiile Grammy.

Cea mai nouă piesă a ei se numește Spring Is Coming With A Strawberry In The Mouth.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău