CHERYM – ALPHA BETA SIGMA

Cherym este o trupă de pop-punk și rock, formată în 2017, în Derry, Irlanda de Nord. Cele trei s-au întâlnit în facultate și datorită pasiunii comune față de muzica punk și pop, s-au hotărât să formeze acest proiect.

Trupa și-a început activitatea muzicală prin 2018, pe vremea când participau săptămânal la un ”musical battle” împotriva unei alte trupe locale, boys club, iar pe atunci cochetau cu punk-rock-ul.

În pandemie, cele trei s-au hotărât să-și perfecționeze sound-ul, așa că s-au apucat să compună piese noi, adăugând și stilul pop în repertoriul lor. În 2021 au semnat cu Alcopop! Records, iar la câteva luni distanță au lansat și EP-ul de debut, Hey Tori. Mai multe piese de pe material au ajuns în rotația celor de la BBC Radio 1, BBC Radio 6 și Radio X.

În 2022 au bifat câteva festivaluri precum The Great Escape, Electric Picnic, Indiependence și Manchester Punk Festival.

Anul trecut au lansat cel de-al doilea EP, iar acum lucrează la albumul de debut. Cea mai nouă piesă a lor se numește ALPHA BETA SIGMA.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău