Dhruv – Speed of Light

Dhruv sau după numele său din buletin, Dhruv Sharma, este un artist și un compozitor, născut în Londra și crescut în Singapore. Artistul a fost expus la muzică de către părinții lui încă de mic, așa că pe la 15 ani s-a apucat să ia lecții de pian și chitară.

În liceu, Dhruv s-a hotărât să ia muzica mai în serios, iar la scurt timp, a început să-și urce primele piese pe contul său de SoundCloud. La 18 ani, artistul s-a mutat în New Haven, Conecticut, pentru a studia la Universitatea Yale, iar  în timpul facultății, a participat la mai multe concursuri, alături de trupa de acapella a universității.

În 2020, chiar înainte de lockdown, una din piesele sale, Double Take, a devenit virală pe TikTok, atrăgând atenția mai multor publicații. Un an an târziu, în 2021, piesa a urcat pe locul 1 în topurile radiourilor tailandeze și filipineze. Datorită succesului acumulat, Dhruv a renunțat la facultate pentru a se concentra full time pe cariera sa muzicală.

În 2022 a lansat albumul de debut, rapunzel, iar imediat după lansare a plecat în turneu prin SUA, unde pe lângă concertele sale, a reușit să cânte și în deschiderea artistului Joji, în cadrul turneului său, North American Smithereens.

În prezent lucrează la cel de-al doilea album. Cea mai nouă piesă a lui se numește Speed of Light.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău