Frozemode – ASBO BOYS

Frozemode este un trio de rap-punk, format în Londra, în 2020. Cei trei se cunosc încă din liceu, pe vremea când participau aproape săptămânal la rap-battle-uri organizate ori de colegii lor, ori de cluburile mici din localitate. Cochetând încă de atunci cu acest gen muzical, artiștii și-au dorit să aducă un element nou rap-ului, incluzând influențe de punk, rock și chiar trap pe alocuri în muzica lor.

Prin 2020, în plin lockdown, cei trei vorbeau prin intermediul FaceTime, iar într-o seară, s-au hotărât să înceapă într-un final să facă muzică împreună. La câteva săptămâni distanță, au lansat single-ul de debut, Maybelline, care a atras atenția mai multor publicații britanice. Piesa a ajuns și în rotația celor de la BBC Radio 1.

Anul trecut au lansat albumul de debut DEMODE, iar imediat după lansare, au plecat în primul lor turneu prin Marea Britanie. NME i-a inclus în lista ”New Wave Artists” și au spus despre ei că ”probabil au avut cel mai exploziv debut al unei trupe hip-hop din ultimii ani”.

În prezent, artiștii lucrează la un nou material. Cea mai nouă piesă a lor se numește ASBO BOYS.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău