GARZI – Growing Up ft. Matty Mullins

GARZI, sau pe numele său din buletin, Christopher Garzon, este un artist născut și crescut în Miami, Florida. Garzi a fost atras de muzică din școala generală, pe vremea când făcea parte dintr-o trupă de teatru. Mai târziu, în liceu, și-a format prima lui trupă rock, The 3 Seas, cu care a cântat pe la câteva majorate.

După absolvire, s-a lăsat de muzică pentru a merge la facultate, însă după doi ani, a renunțat la facultate și s-a apucat să învețe producție muzicală. În 2017 a lansat single-ul de debut, Bury Me In Designer, featuring ‘Til Death, care a cumulat peste 13 milioane de stream-uri pe Spotify și SoundCloud.

În 2019 a lansat EP-ul de debut, Nothing To Something, iar la câteva luni după lansare, a semnat cu Capitol Records. De aici au urmat colaborări cu artiști și producători precum John Feldmann, Sean ”SAKAI” Chapman sau Travis Barker de la Blink182.

Printre influențele sale se numără trupele Paramore, Fall Out Boy, Sleeping with Sirens sau Memphis May Fire. În prezent lucrează la albumul de debut.

Cea mai nouă piesă a lui se numește Growing Up, feat. Matty Mullins.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău