Getchoo – Too Late

Getchoo este o trupă de indie-rock, formată anul acesta în București. Inițial, Getchoo a fost proiectul solo de bedroom-pop al artistului Victor Gavrilă. Acesta a lansat pe la începutul lui 2023, EP-ul de debut, Songs From The Living Room, un material ce a fost înregistrat în întregime în sufrageria sa. Piesele abordează teme personale precum maturizarea, depăşirea unor relații nereuşite şi anxietatea cu privire la viitor.

Totuși, după lansare, Victor și-a dat seama că proiectul său ar suna mult mai bine sub formă de cvrtet, așa că odată cu venirea a trei noi membri, Getchoo a devenit o trupă de indie rock, cu influențe post-punk si power pop. Această transformare a fost concretizată odată cu prima lor apariție live,  pe scena localului I-auzi Una, în deschiderea trupei D.E.N.I.S.. Până în prezent au reușit să mai împartă scena și cu alte trupe precum: Taxawal la Echoes Haus, Asincron la Underworld și cu trupa britanică Catholic Block, în spațiul Filaret 16.

În seara aceasta, vor cânta în deschiderea trupei PLANT, în cadrul concertului de lansare a albmului ELECTROCASNIC, în Club Expirat.

Cea mai nouă piesă a lor se numește Too Late.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău