Getdown Services – I Got Views

Getdown Services este un duo de indie-pop, format în 2021, în Bristol, Marea Britanie. Trupa s-a format la inițiativa a doi prieteni, Josh și Ben, care au vrut să-și creeze o carieră în muzică încă din școala generală, unde s-au și întâlnit. De-a lungul anilor, cei doi au făcut parte din mai multe proiecte, însă și-au dat seama, undeva în 2021, că ar suna mult mai bine muzica lor, dacă ar fi compusă doar de ei doi.

În 2022 au lansat albumul de debut, Biscuit Tin, care a stârnit atenția mai multor publicații britanice. Acestea au spus despre ei că sunt o combinație electrică între Sleaford Mods și LCD Soundsystem. Cei doi combină muzica electro-dance, glam rock și indie, însă versurile lor sunt ”cât se poate de actuale”, învârtindu-se în jurul vieții cotidiene a fiecărui membru.

Anul trecut au semnat cu cei de la Breakfast Records, iar în vară au lansat cel de-al doilea album, Crisps. Imediat după lansare, au plecat în primul lor turneu prin Marea Britanie. Printre influențele lor muzicale se numără și artiști precum Baxter Dury sau T-Rex. În prezent lucrează la un nou material.

Cea mai nouă piesă a lor se numește I Got Views.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău