Honeyglazed – Don’t

Honeyglazed este un trio de post-punk, format la finalul lui 2019, în sudul Londrei. Inițial, Honeyglazed era proiectul solo de indie-pop al artistei Anouska Sokolow. Într-o seară, Anouska s-a întâlnit cu niște prieteni într-un pub din Londra, iar acolo și-a întâlnit viitori colegi de trupă. Având gusturi comune în muzică, cei trei au hotărât atunci să formeze aceast proiect.

În martie 2020, după multe seri de jam session-uri, trupa se pregătea să lanseze primele două single-uri, care ar fi fost urmate de câteva concerte în localitate, dar din cauza lockdown-ului, cei trei au fost obligați să se închidă în case și să lucreze la piese noi.

Un an mai târziu au lansat mai multe single-uri pe platformele de streaming, piese care au atras atenția câtorva publicații, printre care și NME sau DIY. Astfel, în vara lui 2021, au reușit să cânte pe scena festivalului Simple Things din Bristol.

În 2022 au semnat cu cei de la Speedy Wunderground Records, iar la câteva săptămâni distanță, au lansat albumul de debut, autointitulat. Anul trecut au plecat în turneu prin Marea Britanie și Europa.

Acum lucrează la următorul material.  Cea mai nouă piesă a lor se numește Don’t.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău