Hypno Ceperco – O Doamne!

Hypno Ceperco este o trupă de ska-punk formată în Sibiu, la sfârșitul anului 2021, la inițiativa basistei, Cristina Briscan. Din punct de vedere al genului muzical, cei cinci combină stilul ska-punk cu influențe hardcore punk, indie rock şi pop punk.

Numele trupei este inspirat dintr-o glumă între membrii, ce a pornit de la un video de pe YouTube, ”Cum să te droghezi în mod dacic” – un ”inside joke” spun ei. Numele este menit să reprezinte spiritul libertin și detașat de rigiditatea și seriozitatea pieței muzicale comerciale.

În ianuarie 2024, formula trupei s-a modificat odată cu intrarea în formație a actualei vocaliste, Amelia Nicola, iar la scurt timp după, au început înregistrarea single-ului de debut la Snog Studio, sub îndrumarea lui Florin Barbu.

Primul lor concert în formula nouă a avut loc pe 2 mai la Lovebar, în Sibiu, în cadrul evenimentului “Punk’s not dead”, organizat de câteva trupe locale cu scopul de a ”revitaliza scena de punk din Sibiu”. Evenimentul a atras atenția revistei online thrashmetal.ro, care ulterior, le-a lăudat nota de ”DIY” pe care o aduc muzicii punk.

Pe 2 iunie au lansat single-ul de debut, O Doamne!

40 comentarii
  Nicola Simona

  E o melodie incredibil de frumoasa, dacă aș putea 1milion de voturi le-aș oferi. Le doresc succes maxim și nu în ultimul rând , copii vă ador efectiv 😍😍

  Mihai Vaduva

  Prima data când ascult așa ceva și îmi placeeee.Felicitări !

  Darius Popoviciu

  O piesa superba, i-am cunoscut si i-am ascultat. Au potential si vor mai veni cu piese foarte bune. Sa le dam incredere, pentru ei increderea si aprecierea sunt aripi cu care vor zbura spre succes.

  Laura Briscan

  Piesa este exact pe gustul meu. I-am văzut și în concert , la Love Bar . Au prezență scenică, se potrivesc și știu să se distreze împreună. Se vede că sunt uniți.

  Thea Fagadar

  Îi cunosc pe fiecare in parte de la inceputuri. Oameni foarte faini si plini de potential. Piesa e top 🍄💕

  Ilie

  Imi place melodia si basista Cristina. Ma bucur pentru părinții ei.

  Mariana

  Cineva spunea, nu de mult, că piesa asta o să ajungă hit! Sper că așa va fi!

  Iulia

  Mi a plăcut tare mult melodia și chiar aș dori să – i ascult mai des. Succes tinerilor!

  Marcel

  Bravo ! tineri, frumosi si creativi ! La cat mai multe hit-uri ! Succes !!!

  Giorgia

  Siete fortissimi!!! Un grande abbraccio alla piccola (ormai grande) Amelia ❤️
  Da Giorgia e Jakson 🇮🇹

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău