InRetrospect – BETTER SELF

InRetrospect este o trupă de metalcore și nu-metal, formată în 2019, în Lincolnshire, Marea Britanie. Trupa s-a format la inițiativa a doi prieteni din copilărie, James și Jerome, care își doreau încă de mici să cânte într-o trupă de metal, după ce au ascultat prima dată piesele celor de la Metallica. Astfel, după ce au absolvit liceul, au mai recrutat 3 membrii și așa s-a născut proiectul.

În 2021, chiar după lockdown, cei cinci au lansat single-ul de debut, CHOKE, care a atras atenția mai multor publicații britanice. Un an mai târziu au semnat cu cei de la Passion Eight Records, iar în vara lui 2022 au lansat EP-ul de debut, CURRENT STATE. Imediat după lansare au plecat în turneu prin Marea Britanie, unde au bifat mai multe festivaluri precum Nottingham Festival, Download Festival, dar au cântat și în deschiderea trupelor Tyrants sau Spoiler.

Printre influențele lor muzicale se numără trupe precum Architects, Northlane, Crystal Lake sau Loathe.

Anul acesta, în februarie, au lansat cel de-al doilea EP, iar acum lucrează la albumul de debut. Cea mai nouă piesă a lor se numește Better Self.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău