Kaeto – Little Me

Kaeto este o artistă și o compozitoare, nascută în Scotia și crescută în Londra. Kaeto s-a apucat de muzică de mică, decând parintii o duceau la lectii de canto și pian. Artista sustine că muzica ei nu poate fi incadrată într-o singură categorie, ea combinand pop-ul contemporan cu elemente de rock din anii ’90, oferind astfel un sound specific.

Prin liceu s-a apucat să compună primele piese, din simpla nevoie de a-și exprima sentimentele.  Ea sustine că nu apartinut unui loc niciodată, din cauză că se muta destul de des cu parintii, din oras în oras, pană să ajungă în scoala generală. Astfel, sentimentele de frustrare și singuratate au îndemnat-o să se apuce de compus.

Prin 2019, Kaeto a batut la ușa mai multor case de discuri, iar în final, în 2020, a semnat cu Polydor Records. În același an, a lansat single-ul de debut, Good Morning. Dupa lansare, criticii au spus despre muzica ei ca “reflecta inocenta, creativitatea, dar si furia unei adolescente”.

În prezent a lansat trei single-uri, iar acum se afla în studio, lucrand la materialul de debut. Cea mai noua piesa a ei se numește Little Me.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău