Kalisbo – Kalisbolidul

KALISBO este o trupă de rhythm ‘n’ balls formată în București. Inițial, trupa s-a format în 2020, chiar înainte de pandemie, iar la vremea aceea se numea The Garrison, cu care cântau doar cover-uri. Cu vechea formulă au reușit să cânte la balul facultății de arhitectură, în deschidere la Jean Gavril și Eyedrops.

Totuși, după un timp, cei cinci și-au dat seama că reinterpretările nu ajung, așa că s-au apucat să compună primele piese originale. La venirea lockdown-ului, băieții au luat o pauză de la muzică, iar fiecare membru a plecat în colțuri diferite ale țării.

Undeva prin 2022, au reluat activitatea și au reușit să cânte prin diverse pub-uri din București precum The Pub, I-auzi Una, True Club, Le Croc, Duda dar și la festivaluri în 2 mai sau Pitești.

Tot în 2022, cei cinci au început să caute un studio de înregistrari și astfel au dat peste Greenville Studio, unde au început să lucreze la albumul de debut. În prezent au lansat două single-uri pe YouTube si pe platformele de streaming, iar pe 21 iunie vor avea concert în Fabrica.

Cea mai nouă piesă a lor se numește Kalisbolidul.

13 comentarii
  Anca Vodita

  Baietii fac treaba buna. N-am mai intalnit muzica asa unica ca a lor. Ii sustin si sper sa ajunga mari pentru ca au potential! <3

  Ana Voinea

  Am descoperit recent trupa asta, am fost si la cateva concerte de-ale lor, pot spune doar atat: baietii astia stiu ce inseamna muzica si au si un stil aparte!! Merita auziti mai des.

  Ionuț Oprea

  I-am ascultat în mașină la voi în emisiune și reacția a fost să dau mai tare, ceea ce rar mi se întâmplă. Am zis să-i caut și să trimit un gând bun! Îi vrem mai des.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău