Kynsy – Money

Kynsy, sau după numele ei din buletin, Ciara Lindsey, este o artisă și o compozitoare născută și crescută în Dublin, Irlanda. Ciara a cochetat cu muzica încă din școala generală, însă a început să-și ia în serios pasiunea abia în liceu. După absolvire, artista a plecat să studieze la BIMM MUSIC INSTITUTE, unde, spune ea, și-a perfecționat abilitățile muzicale.

În 2021, a lansat primul single, Cold Blue Light, pe contul său de YouTube, iar câteva luni mai târziu a lansat și EP-ul de debut, Things That Don’t Exist, care a atras atenția mai multor publicații irlandeze. La câteva luni după apariția EP-ului, artista a fost inclusă în lista NME top 100 artists. Aceștia au descris EP-ul drept ”o lecție magistrală de canalizare a angoasei într-un stil indie dezarmant, dedicat unei noi generații.” De asemenea, mai multe piese de pe material au ajuns în playlist-ul BBC Radio 1 sau BBC 6Music.

Inspirațiile ei principale sunt compozitorii clasici, aici ar fi de menționat Irving Berlin, dar și alți artiști precum David Byrne și Damon Albarn. Ciara își descrie stilul drept “unul plin de umor, însă cu versuri de o profundă sinceritate, lucru care contrazice execuția aparent nepăsătoare”.

În prezent lucrează la albumul de debut. Cea mai nouă piesă a ei se numește Money.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău