Microwave – Bored of Being Sad

Microwave este o trupă de post-hardcore și alternative-rock, formată în 2012, în Altanta, Georgia. Cei patru s-au cunoscut în liceu, pe vremea când fiecare membru avea proiectul său de rock/post-punk. Prin clasa a XII-a au format acestă trupă din dorința de a cânta pe scenele marilor festivaluri din SUA.

În 2014 au lansat albumul de debut, Stovall, prin SideOneDummy Records, material ce a atras atenția mai multor critici americani. Doi ani mai târziu au lansat și al doilea album, Much Love, care a ajuns în top-ul ”Heatseekers Albums” al celor de la Billboard. Astfel, mai multe piese de pe material au ajuns atât în rotația mai multor radiouri din localitate, cât și a câtorva radiouri din Marea Britanie.

Prin 2022, au semnat cu Pure Noise Records, și odată cu lansarea celui de-al patrulea album, trupa și-a schimbat direcția sonoră, experimentând mai mult cu stilul pop-punk.

Până în prezent au cântat în deschiderea mai multor trupe, printre care și  The Wonder Years,Man Overboard, Tiny Moving Parts, Dangerous Summer sauBoston Manor.

În prezent se pregătesc să lanseze albumul cu numărul 5. Cea mai nouă piesă a lor se numește Bored of Being Sad.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău