SASAMI – Honeycrash

SASAMI, sau după numele din buletin, Sasami Ashworth, este o cântăreață și o compozitoare, născută și crescută în Los Angeles, California. Sasami a absolvit Eastman School Of Music în 2012, iar timp de trei ani a lucrat ca profesoară de muzică în mai multe școli din Los Angeles. În 2015, s-a întâlnit întâmplător într-un club cu membrii trupei Cherry Glazerr, iar după mai multe discuții, artista s-a hotărât să cânte alături de ei. După doi ani de concerte, Sasami a părăsit grupul pentru a-și începe o carieră solo.

În 2018, a lansat single-ul de debut, Callous, care a stâtnit numai reacții pozitive din partea publicațiilor. Pitchfork i-a adăugat piesa în top-ul lor ”Best New Track”.  La câteva luni distanță, artista a semnat cu cei de la Domino Recording Company, iar la finalul lui 2018, a lansat cel de-al doilea single, Not The Time. Sasami a menționat într-un interviu că ambele piese au fost compuse în timp ce se afla în turneu cu Cherry Glazerr, instrumentalul lor fiind creat pe o aplicație, pe Ipad.

Un an mai târziu, artista a plecat în turneu prin SUA, unde a împărțit scena cu artiști precum Baths, No Joy, King Tuff,Mitski, Soccer Mommy, Snail Mail sau Menace Beach.

În 2022 a lansat albumul de debut, Squeeze, iar acum lucreză la un nou material.

Cea mai nouă piesă a ei se numește Honeycrash.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău