Siobhán Winifred – Lungs

Siobhán Winifred (se citește Șiovan Winifred) este o artistă născută în Dorset, în sudul Angliei și crescută în Londra. Siobhán a fost expusă de mică la muzică de către părinții ei. Astfel, stilul ei muzical a fost influențat de artiști precum Rufus Wainwright, Leonard Cohen sau Alex Turner. În liceu artista a început să scrie primele versuri, fiind inspirată de folclorul irlandez.

În 2022, Siobhán a lansat single-ul de debut, Black Hole, care a stârnit numai reacții pozitive din partea criticilor. Piesa a devenit virală pe TikTok, și astfel, a întrat în playllist-ul celor de la BBC Radio 1 și 6Music. Un an mai târziu artista a câștigat competiția Glastonbury Emerging Talent, iar datorită acestui lucru, a plecat într-un mini-turneu prin Marea Britanie și Irlanda.

Piesele artistei sunt inspirate de poveștile din folclorul irlandez, bunicii ei fiind din zona de sud a Irlandei. Muzica ei reprezintă un amestec imersiv de indie și bedroom-pop, cu versuri care abordează teme obișnuite din viața unui tânăt-adult, îmbrăcate în umor și ironie.

Anul acesta, artista a semnat cu cei de la Chess Club Records, iar acum lucrează la materialul de debut.

Cea mai nouă piesă se numește Lungs.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău