Slaughter Beach, Dog – I’m in Love

Slaughter Beach, Dog este o trupă de indie-rock, formată în 2014, în Philadelphia, Pennsylvania. Trupa a început ca un proiect solo, aparținând front-man-ului Jake Ewald, după ce a părăsit trupa Modern Baseball. Totuși, proiectul  a evoluat, ușor-ușor, într-un cvintet, după ce Jake și-a rugat prietenii muzicieni să-l ajute cu partea instrumentală a pieselor. Numele trupei este o alăturare de termeni: ”Slaughter Beach” este un oraș din Delaware, iar particula ”Dog” a apărut după ce solistul a aflat că există o altă trupă cu același nume.

În 2016 au lansat albumul de debut, Welcome prin Lame-O Records, iar imediat după lansare au plecat în primul lor turneu prin SUA. Mai multe publicații le-au lăudat stilul, comparându-l cu cel al unor artiști precum Neil Young, Randy Newman și Tom Waits.

În 2022 au lansat cel de-al patrulea album, Crying, Laughing, Waving, Smiling, iar anul trecut, mai multe piese de pe material au ajuns în rotația celor de la BBC Radio 1.

Acum se află în turneu prin Marea Britanie, cântând în deschiderea artistului Bonny Doon. cea mai nouă piesă a lor se numește I’m In Love.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău