total tommy – Losing Out

Total tommy, sau după numele din buletin, Jess Holt, este o artistă și o compozitoare, născută și crescută în Sydney, Australia. Jess combină elemente de lo-fi, indie, grunge și post-punk, obținând un sound original și ușor de recunoscut. Sau cel puțin așa spun criticii despre piesele ei.

Jess a lansat anul acesta primul ei single, Microdose, care a fost produs și masterizat de către Mark Zito, producătorul trupei Fontaines D.C. Artista a compus piesa într-o seară, în dormitorul ei, din nevoia de a-și pune suferința în versuri. A menționat în mai multe interviuri că melodia este la fel de crudă ”precum nopțile furtunoase din Sydney”.

După ce a lansat single-ul pe platfromele de streaming, a fost contactată de către cei de la PIAS Recordings, aceștia dorindu-și să lucreze cu ea la un material de debut.

Printre influențele ei muzicale, s-ar număra trupe precum The Breeders, Soccer Mommy, Nirvana și Yo La Tengo. Criticii, totuși, i-au comparat stilul cu cel al trupelor Wolf Alice, Wet Leg sau Hatchie.

În prezent lucrează la albumul de debut. Cea mai nouă piesă a ei se numește Losing Out.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău