array(1) { [0]=> object(WP_Term)#1850 (11) { ["term_id"]=> int(71) ["name"]=> string(15) "Stand-Up Poetry" ["slug"]=> string(15) "stand-up-poetry" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(71) ["taxonomy"]=> string(18) "categorii-articole" ["description"]=> string(946) "

În fiecare zi de marți, Guerrilla Logout livrează pastila de artă poetică a săptămânii. Timp de jumătate de oră, între 17:10 și 17:40, invitații ediției de Stand-Up Poetry, actori români consacrați, vin în Mansarda Radio Guerrilla pentru un moment artistic atipic și inedit în FM-ul românesc.

Fiecare invitat vine pregătit cu trei materiale. Două dintre acestea sunt poeziile cu care a intrat la facultate, iar ultima este o reinterpretare personală, recitată, a versurilor unei melodii din pop-culture-ul românesc (alternativ sau mainstream – alegerea îi aparține fiecăruia).

Între momentele lirice, Bogdan Șerban stă de vorbă cu invitatul, sub forma unui interviu. Întreaga rubrică este înregistrată și publicată LIVE pe pagina de Facebook Radio Guerrilla.

" ["parent"]=> int(60) ["count"]=> int(72) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" } }