emisiuni

A Treia Cale

Una dintre cele mai longevive emisiuni din radioul comercial. Construită în jurul conceptului „call-in“, „Asta la revista presei/mesei, nene!“, răspunzând acum la numele A treia Cale, propune în fiecare ediție o temă, aceasta fiind discutată de gazda emisiunii, de ascultători în direct prin telefon și invitați de marcă, în studio sau prin telefon. De-a lungul anilor, extrase din această emisiune au stat la baza multor titluri de presă, întrebările realizatorului venind din experiența unei îndelungate activități jurnalistice.

Tăioasă uneori, însă cu mult umor, emisiunea a creat controverse, a pus ascultătorii pe gînduri, dar a respectat mereu imparțialitatea, ascultând păreri din diferite puncte de vedere. În mod tradițional, emisiunea și realizatorul acesteia, Liviu Mihaiu, au stat la baza unor campanii persuasive de conștientizare în cazul unor subiecte importante din domenii esențiale, de la ecologie la cultură sau istorie.

Podcasturi

A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și Elena Lasconi - 27.06.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu - 20.06.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și Dacian Cioloș - 13.06.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și Silviu Predoiu - 06.06.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și Gabriel Păun - 30.05.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și invitații Liviu Tofan și Răzvan Gheorghe - 23.05.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și invitații Nelu Tătaru, Lazar Gigel, Alexandra Ana Cârstea și dr. Costin Militaru - 16.05.2024
A Treia Cale cu Liviu Mihaiu și Părintele Ciprian Mega - 09.05.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și invitații - 25.04.2024
A TREIA CALE cu Liviu Mihaiu și invitatele Ana Ciceală-Reper, Adela Mîrza și Mara Nicolescu - 18.04.2024
15 comentarii
  ioana

  Mașina e foarte importantă pentru mine. Dacă nu era Ford Ka-ul, anul trecut nu știu cum ajungeam la mare. Cu banii pe care i-am luat din vânzarea ei, mi-am plătit o parte din excursia în Creta. Și nu îmi pare rău deloc. Dar mi-ar prinde bine încă unul, că și anul ăsta plănuiesc să mă duc la mare

  Agoston Istvan

  Cred ca s-a inventat deja. Intrebati-l pr tovarasul Iliescu.

  Stefan

  Nu inteleg de ce nu se mai posteaza podcasturile la zi! suntem in 04.07 si ultimul postat aici este din 28.06. Jenant.

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Facem și noi ce putem 🙂
   Acum sunt disponibile și cele de săptămâna aceasta.

  Cosmin

  Emisiunea din 12 iulie e pusa aiurea. Nu e emisiunea lui Mihaiu! Sper sa remediate eroarea!

  Dan

  Pun si eu aceiasi intrebare patru zile dupa ce a pus-o Alexandra:
  Cand se va posta emisiunea din 24.01.2019?
  Astazi, 29.01.2019, inca nu e nimic.

  Radu

  Despre probe masluite, instrumentari de dosare si ce ai mai zis, poti sa fii un pic mai exact?
  Frazele tale incep cu “se pare…, se zice…” De ce n-o dai pe romaneste cu creca, cica, iote, fu’ odata… daca tot o dam golaneste.
  Si cu iesitul in strada… eu te-am vazut in strada ca sa iti scapi propia pielea de puscarie. Nu te-am vazut iesind pentru viitorul tarii atat de indragita de tine.

  kilroy

  Guerilla, acest Sputnik dambovitean. Ma face sa imi fie jena pentru ingrijorarea resimtita atunci cand erati “off air”

  Raducu

  Sunt un ascultator fidel al emisiunii, il apreciez mult pe jurnalistul “old school” Liviu Miahiu, iar aceasta ultima editie ma face sa le astept cu nerabdare pe urmatoarele.
  Multe din cele spuse ieri de Emil Constantinescu imi erau cunoscute, dar am aflat si lucruri noi. E uimitor cum, dupa 30 de ani de libertate inclusiv a cuvantului, o gramada de neadevaruri, exagerari, mistificari inca se mentin in spatiul public, cand ele ar putea fi demontate cu argumente, atat de usor! Ca principiu, a nu fi bine informat (subliniez “bine informat”, cautand informatia la sursa) nu e o scuza pentru nimeni, dar din pacate are si o mare parte a presei vina ei, ca cei mai multi dintre asa-zisii ziaristi numai echidistanti si echilibrati in transmiterea mesajelor nu sunt!
  Sarbatori fericite tuturor si sa avem un an mai bun! Binili sa invinga!

  Eugen

  Liviu , te admir. Dar Țiganu’ te-a bătut la curul gol. Îl iubesc .Mâine l-aș vrea președinte. Torceai ca o pisică pe lângă el, să scoți în evidență meritele tale și ale plodului. Țiganul te-a surclasat. Chapeau !

  Ciprian

  Podcastul emisiunii de ieri 02.02.2023-ori este incarcat gresit, ori e o lucrare de undeva… 🙂

  Eugen

  Eugen Teodorovici ar fi vrut sa implementeze o lege prin care romanii sa nu poata pleca mai mult de 4-5 ani din tara sa lucreze in afara tarii…Pentru unul ca elementu’ mentionat mai sus merita sa mai facem o revolutie….

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

-