emisiuni

Asta la revista mesei, nene!

-

Una dintre cele mai longevive emisiuni din radioul comercial.  Construită în jurul conceptului „call-in“, „Asta la revista presei/mesei, nene!“ propune în fiecare ediție o temă, aceasta fiind discutată de gazda emisiunii, de ascultători în direct prin telefon și invitați de marcă, în studio sau prin telefon. De-a lungul anilor, extrase din această emisiune au stat la baza multor titluri de presă, întrebările realizatorului venind din experiența unei îndelungate activități jurnalistice.

Tăioasă uneori, însă cu mult umor, emisiunea a creat controverse, a pus ascultătorii pe gînduri, dar a respectat mereu imparțialitatea, ascultând păreri din diferite puncte de vedere. În mod tradițional, emisiunea și realizatorul acesteia, Liviu Mihaiu, au stat la baza unor campanii persuasive de conștientizare în cazul unor subiecte importante din domenii esențiale, de la ecologie la cultură sau istorie.

Podcasturi

Asta la revista mesei, nene! cu Liviu Mihaiu (invitat Cornel Brad) - 19.07.2018

Asta la revista mesei, nene! cu Liviu Mihaiu - 18.07.2018

7 comentarii
  ioana

  Mașina e foarte importantă pentru mine. Dacă nu era Ford Ka-ul, anul trecut nu știu cum ajungeam la mare. Cu banii pe care i-am luat din vânzarea ei, mi-am plătit o parte din excursia în Creta. Și nu îmi pare rău deloc. Dar mi-ar prinde bine încă unul, că și anul ăsta plănuiesc să mă duc la mare

  konrad

  Esti un mare BOU. Esti unul din indivizii care promiteau sa fie vertical. Misogin aiuristic ( nu este un compliment.) Mai degraba cretinoid autosuficient este definitia ta.

  Vasile

  deci mihaiule, sa-nteleg ca ti-e frica de bulau. d-aia te-ai dat cu ciuma rosie (alaturi de tovarasii dobro si faur). daca vantu il agata pe slabiceanu (cu spaga pe care a dat-o ca sa fii tu guvernatorul lu peste-in delta, culmea), te agata si pe tine. si, cum esti virgin, o sa fie cam nasol la inceput pt tine. in celula. ce lula ta. daca ai noroc, o sa fii repartizat in aceeasi celula cu dobro si faur.

  Stefan

  Nu inteleg de ce nu se mai posteaza podcasturile la zi! suntem in 04.07 si ultimul postat aici este din 28.06. Jenant.

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Facem și noi ce putem 🙂
   Acum sunt disponibile și cele de săptămâna aceasta.

  Cosmin

  Emisiunea din 12 iulie e pusa aiurea. Nu e emisiunea lui Mihaiu! Sper sa remediate eroarea!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

-