emisiuni

Guerrilla de Dimineață

Luni-Vineri
07:00 - 11:00

Guerrilla de Dimineață este cel mai modern și actual matinal de radio, caracteristici ce au la bază munca unei echipe organizate, spontane și care ofera tot în fiecare zi ascultatorilor. Dobro, Gilda și Matei, cei trei moderatori, construiesc o emisiune definită prin comunicarea umană, simplă, dar cu greutate, căreia îi asociază muzică aleasă „cu mâna”, cantece și versuri potrivite momentului. Discuțiile dintre matinali, temele propuse și ideile expuse sunt sincere, iar reacțiile lor sunt autentice întotdeauna. „Penibilizatorul” este una dintre rubricile în care fiecare povestește ceva extraordinar petrecut cu o zi înainte; poate fi vorba despre o carte citită, despre un preparat gătit pentru prima oară sau despre situații considerate tabu sau stânjenitoare. De-a lungul timpul, „Penibilizatorul” a devenit rubrica de asumare a întâmplărilor inedite și a gafelor și tratează penibilul situației ca un eveniment ce lasă loc de mai bine.

Guerrilla de Dimineață este matinalul ce iți oferă informațiile esențiale ale zilei în curs și ale zilei precendente, informații personalizate pentru a se preta publicului radioului. Astfel, fie că sunt în mașină, pe jos sau în metrou, ascultătorii sunt mereu la curent atât cu știri interne și externe (sociale, politice sau sportive), cât și cu informații despre gadget-uri, noutăți tehnologice, studii, descoperiri, filme, concerte, lansări de carte, evenimente. Invitații în studioul matinalului sunt aleși riguros, iar vinerea live-ul acustic, transmis și prin imagini pe pagina de Facebook Radio Guerrilla, te poarta cu pași boemi înspre weekend.

Podcasturi

Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Matei, luni - 28.09.2020
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Matei, vineri - 25.09.2020
35 comentarii
  Dan Mandiuc

  Dobro, Gilda și Matei – nu e dimineaţă fără ei!

  Scuzată-mi fie rima.

  storo

  Sansa Romaniei? sa plecati cu totii in lumea larga si sa lasati gunoaiele ramase sa se devoreze intre ele,pt un ciolan tot mai mic. Apoi cind se vor elimina ei insisi, ei intre ei, si Romania va deveni o tara curata, sa ne intoarcem si sa o repopulam.

   Lucian

   Da, ar fi o solutie (de grup), deoarece ”psd” trăiește din ”Pipera”. Fără ”Pipera ” dă faliment instant, nu se mai poate fura, si apoi poate aducem nemti să conducă tot ce e de condus și le dăm să cultive si pamintul necultivat că e destul.. ..dar dincolo de fantezia asta exista soluții individuale, emigrarea. ori criogenarea pentru o suta de ani.

  ioana penes

  Sunteti MINUNATI ! da ti DEPENDENTA … Va adooor pe toti .

  Alin Vargatu

  Salutare, sa pus o piesa pe fundal acum 5 min. Va rog sa mi spuneti cum se numea. Multumesc.

  Nicola Feodot

  Salutare! Pe când Podcasturi de-ale voastre? Cele de pe mixcloud nu se încarcă zilnic, nimic din această săptămână…

  ovidiu

  Dobro ,de ce nu e posteaza podcasturile de la Sinele invinge.Ultimul este din -8.02.

  Strugy

  Buna dimineata.
  Nu e neaparat un comentariu, ci o mica sesizare.
  Nu merge emisia la Bistrita pe 95,1. Am lipsit din tara o saptamana, eram nerabdator, as zice chiar disperat sa va reascult si eterul …gol. Apropo, nu merge nici la Vatra Dornei , pe aceeasi frecventa.
  Va doresc o zi buna.

  Vasile

  Dobro, daca singurul tau scop a fost sa ne faci sa ascultam alte radiouri, sa stii ca ai reusit.
  Iti multumim.

  kilroy

  Am renuntat sa ascult Guerilla de dimineata. Rar, mai ascult putin si schimb pe alte radiouri. Revin de fiecare data, cand incepe Guerilla Hub. Ascult cu placere si Razboiul sfarsitului, Cardioguerilla, Binili invinge, Guerrinight

  Radu Ivascu

  Salutare!
  Am o intrebare,direct personala pentru Dobro ,având în vedere că a făcut psihologie.
  Cum se interpretează sintagma,,Ne naștem..trăim si murimimi singuri”.
  Mulțumesc.

  Cristi farcas

  Am alergat la cozia mountain run. Cazare in camping cu cortul. Belea

  Lucian

  Cum se cheama melodia aceea dementiala, foarte ritmată de ieri , miercuri de pe la ora 9 , de care ati discutat ?

  Cristi

  Voi exagera doar pentru a amplifica ”eroarea” de gândire pe care dl. Dobrovolschi a produs-o. În ce mă privește o arăt, ,dar nu este vorba despre ură: d-lui Dobrovolschi îi convine să fie urât pentru că aduce beneficii de imagine; ceea ce pentru un narcisic este cât se poate de satisfacător. Poate fi vorba tot despre narcisism șiîn cazul meu, dar mai bine să lăsăm argumentele să vorbească.
  Chiar dacă diferențele sunt evidente, comparația se poate face și între mere și pere, dar este vorba despre o comparație care pune în evidență plăcerea ori preferința pentru mere sau pentru pere. De regulă o comparație care este orientată către obiectivitate se face pe orizontală, între obiecte similare. Pentru exemplu, e cazul acelor desene aparent identice, dar care ascund diferențe. O comparație între maimuță și om în termenii capacității de a opera cu unelte sau a produce bunuri este inutilă dacă vrei să demonstrezi că homo sapiens este superior. Evidența este copleșitoare. Mai dificil este să observi că omul anilor ’70 sec xx este de asemenea inferior omului anilor ’10 sec xxi, dar ce face diferența este timpul ori saltul tehnologic. Dl. Dobrovolschi ar trebui să cunoască faptul că saltul tehnologic aduce cu el creșterea productivității, iar saltul tehnologic a fost posibil pentru că a existat o transformare în capacitatea omului de a opera unelte și produce bunuri. Adică aceeași poveste cu maimuța și omul, doar că se petrece la o scara mai mică – dar și viteza de achiziție a unor noi cunoștințe este alta, nu-i așa? Deci, pentru corectitudine, axa pe care se face comparația este relevantă atunci când faci comparație între obiecte similare.
  Eu zic că atunci când compari nivelul de trai al maimuței cu nivelul de trai al omului faci politică, nu ești obiectiv și nici nu vrei. Tot ce vrei este să manipulezi: indiferent dacă la stânga, la dreapta, la radio sau la pușcărie.

  Höppner Patricia

  Am neamuri in Elvetia, traiesc in Germania. Putem vorbi despre ambele tari. Germanii se plang de elvetieni ca sunt xenofobi. Etc.

  Dani

  Nu e simplu recunosc, dar va las de astazi: Dobro pierdut personal de dimineata in represia comunista iar la pranz (ascultand in premiera) in emisunea lui Mihaiu, CPT. Dau pe BBC online, e mai safe, si simplu in bluetooth. Treaba voastra!

  Andra

  Salutare,

  Cat de des incarcati podcasturile emisiunilor? Ma intereseaza cea din 04.04.

  Merci

  Cosmin S.

  Nu gasesc podcast-urile de saptamana trecuta. Ma puteti ajuta?

  Mirabela

  Buna,

  Eu am baietelul la gradinita privata si intr-adevar calitatea educatiei e mai buna. Dar microbii si virusii sunt la fel de multi si de diversi. Asa ca se imbolnaveste mult, pe bani multi! Ha, ha!

  Corina

  Am salvat aplicatia si nu reusesc sa ascult on -line
  Nici de pe site.
  Help!!

  Catalin

  Salut. Nu mai puneți emisiunile aici? Mi-ar plăcea să le ascult pe cele pe care le pierd. Mulțumesc mult.

  Mircea Raul

  Asteptam podcasturile de anul trecut … yuhuuuuu… locuiesc in uk ma trezesc tarziu si nu vă prind live ! La multi ani împreună !

  VIRGIL

  Bar Vitelli din Sicilia langa Taormina, unde s-a insurat de Niro in Godfather.

  Cosmin

  Băăăăăăăăi!!!!! Ce melodie a fost asta, de pe la 09:56???

  Madalina

  Buna,

  Ai mentionat adineaori (imediat dupa melodia Viva la Vida) ca melodia iti aduce aminte de un film super bun (ceva cu East). Nu am prins numele si am ramas cu o mare curiozitate. Ai putea sa precizezi exact la ce film te-ai referit?

  Mersi 🙂

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
07:00 - 11:00