emisiuni

Guerrilla de Dimineață

Luni-Vineri
07:00 - 10:00

Guerrilla de Dimineață este cel mai modern și actual matinal de radio, caracteristici ce au la bază munca unei echipe organizate, spontane și care ofera tot în fiecare zi ascultatorilor. Dobro, Gilda și Matei, cei trei moderatori, construiesc o emisiune definită prin comunicarea umană, simplă, dar cu greutate, căreia îi asociază muzică aleasă „cu mâna”, cantece și versuri potrivite momentului. Discuțiile dintre matinali, temele propuse și ideile expuse sunt sincere, iar reacțiile lor sunt autentice întotdeauna. „Penibilizatorul” este una dintre rubricile în care fiecare povestește ceva extraordinar petrecut cu o zi înainte; poate fi vorba despre o carte citită, despre un preparat gătit pentru prima oară sau despre situații considerate tabu sau stânjenitoare. De-a lungul timpul, „Penibilizatorul” a devenit rubrica de asumare a întâmplărilor inedite și a gafelor și tratează penibilul situației ca un eveniment ce lasă loc de mai bine.

Guerrilla de Dimineață este matinatul ce iți oferă informațiile esențiale ale zilei în curs și ale zilei precendente, informații personalizate pentru a se preta publicului radioului. Astfel, fie că sunt în mașină, pe jos sau în metrou, ascultătorii sunt mereu la curent atât cu știri interne și externe (sociale, politice sau sportive), cât și cu informații despre gadget-uri, noutăți tehnologice, studii, descoperiri, filme, concerte, lansări de carte, evenimente. Invitații în studioul matinalului sunt aleși riguros, iar vinerea live-ul acustic, transmis și prin imagini pe pagina de Facebook Radio Guerrilla, te poarta cu pași boemi înspre weekend.

 

Podcasturi

Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda si Matei - vineri, 09.11.2018

Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda si Matei - joi, 08.11.2018

18 comentarii
  Dan Mandiuc

  Dobro, Gilda și Matei – nu e dimineaţă fără ei!

  Scuzată-mi fie rima.

  storo

  Sansa Romaniei? sa plecati cu totii in lumea larga si sa lasati gunoaiele ramase sa se devoreze intre ele,pt un ciolan tot mai mic. Apoi cind se vor elimina ei insisi, ei intre ei, si Romania va deveni o tara curata, sa ne intoarcem si sa o repopulam.

   Lucian

   Da, ar fi o solutie (de grup), deoarece ”psd” trăiește din ”Pipera”. Fără ”Pipera ” dă faliment instant, nu se mai poate fura, si apoi poate aducem nemti să conducă tot ce e de condus și le dăm să cultive si pamintul necultivat că e destul.. ..dar dincolo de fantezia asta exista soluții individuale, emigrarea. ori criogenarea pentru o suta de ani.

  ioana penes

  Sunteti MINUNATI ! da ti DEPENDENTA … Va adooor pe toti .

  Alin Vargatu

  Salutare, sa pus o piesa pe fundal acum 5 min. Va rog sa mi spuneti cum se numea. Multumesc.

  Nicola Feodot

  Salutare! Pe când Podcasturi de-ale voastre? Cele de pe mixcloud nu se încarcă zilnic, nimic din această săptămână…

  ovidiu

  Dobro ,de ce nu e posteaza podcasturile de la Sinele invinge.Ultimul este din -8.02.

  Strugy

  Buna dimineata.
  Nu e neaparat un comentariu, ci o mica sesizare.
  Nu merge emisia la Bistrita pe 95,1. Am lipsit din tara o saptamana, eram nerabdator, as zice chiar disperat sa va reascult si eterul …gol. Apropo, nu merge nici la Vatra Dornei , pe aceeasi frecventa.
  Va doresc o zi buna.

  Vasile

  Dobro, daca singurul tau scop a fost sa ne faci sa ascultam alte radiouri, sa stii ca ai reusit.
  Iti multumim.

  kilroy

  Am renuntat sa ascult Guerilla de dimineata. Rar, mai ascult putin si schimb pe alte radiouri. Revin de fiecare data, cand incepe Guerilla Hub. Ascult cu placere si Razboiul sfarsitului, Cardioguerilla, Binili invinge, Guerrinight

  Radu Ivascu

  Salutare!
  Am o intrebare,direct personala pentru Dobro ,având în vedere că a făcut psihologie.
  Cum se interpretează sintagma,,Ne naștem..trăim si murimimi singuri”.
  Mulțumesc.

  Cristi farcas

  Am alergat la cozia mountain run. Cazare in camping cu cortul. Belea

  Lucian

  Cum se cheama melodia aceea dementiala, foarte ritmată de ieri , miercuri de pe la ora 9 , de care ati discutat ?

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
07:00 - 10:00