emisiuni

Avanpost Radio Guerrilla

Luni-Vineri
17:00 - 19:00

Avanpost Radio Guerrilla, emisiunea realizată de Bogdan Șerban de luni până vineri, este cel mai frecventat program cu și despre cultura urbană. Concepută pe format cotidian și structurată editorial pe rubrici/categorii permanente, precum și unele temporare, se instituie drept o emisiune de tip enciclopedic, o călăuză urbană pe teme de interes imediat din sfera consumului socio-cultural. Recomandări de evenimente, interviuri specializate, inițiative civice și sociale mobilizatoare, plăceri vinovate, concursuri cu premii fine, filme, spectacole de teatru, expoziții, ateliere, bloguri, noutăți și inovații, showcase-uri (scurte concerte) live în studio, prezentări de aplicații mobile și alte platforme web, la care se adaugă un playlist personalizat și adaptat la necesitățile fiecarei zi.

Avanpost Radio Guerrilla este produsul radiofonic etalon pentru tronsonul de drive-time și pentru publicul care solicită informații proaspete și verificate, dar care este și în căutarea unor recomandări venite de la specialiști în domeniile culturale sau anexe acestora. Avanpost Radio Guerrilla funcționează ca un ghid urban concentrat pe care îl poți utiliza și în afara celor trei ore zilnice de emisie din timpul săptămânii, pentru că este show-ul de radio în care conținutul bate comunicarea.

Producător: Irina Canacheu.

Podcasturi

Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 19.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 18.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 17.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 14.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 13.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 12.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 11.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 10.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 07.06.2024
Avanpost Radio Guerrilla cu Bogdan Șerban - 06.06.2024
17 comentarii
  Dan Mandiuc

  N-ai cum să nu îţi dai LogOut zi de zi, alături de Bogdan Şerban. Fără Bogdan am munci în neştire şi probabil nici n-am mai pleca de la muncă. LogOut zilnic cu forţa – de la 16.00 cu Bogdan Serban \m/

  Adrian Ciutureanu

  Un link la pagina de fb unde putem urmări live? Mulțumesc

  Alin Vargatu

  Salutare,
  Va rog, vreau sa stiu numele piesei de azi de la 16.16. veneam de la serviciu si am auzit doar rifffurile de final si mi a salvat ziua.
  Multumesc mult.

  Diana

  Buna ziua! Imi doresc sa aud la radio Dimash Kudaibergen (daca nu ati auzit de el … e considerat cea mai buna voce din lume … nu glumesc . Asculatati SOS , Opera2 , are milioane de vizualizari pe you tube si cred ca are cele mai multe reactii live de la youtuberi , unii fiind muzicanti, antrenori vocali, etc ) are fani peste tot in lume, el e din Kazacstan, a participat la Vocea Chinei (la ei participa doar artisti cunoscuti )si a luat locul 2 fiind cel mai mic din istoria showului , avea 22 de ani . Din pacate multi nu au auzit de el si e mare pacat.

  ciprian

  Buna Bogdane ! Cei fara facebook, cum sa ne logout in avanpost ? Insta, watsapp, etc… asadar …?

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Live, în timpul emisiunii, prin SMS sau mesaj pe Whatsapp la numărul 0758948948.

   Mulțumim!

  Robert

  As dori sa știu numele piesei și trupei difuzata la emisiunea avantpost din 22 mai… Piesa data pe la ora 16:20

  Natalia

  Va rog frumos sa imi spuneti cum se numeste piesa de azi de la aprox 16:40, nu a gasit – o Shazam 🙂 E ceva cu “sa am o voce doar a mea”
  Mersi mult!

  DAN STANA

  Buna ziua.
  Am auzit saptamana aceasta miercuri in jurul orei 17.00-17.15 o formatie romaneasca cu o melodie foarte funy despre pandemie, covid.
  Va rog sa-mi spuneti numele formatiei, a fost ceva deosebit.
  Multumesc.

  Mihai

  Ascultător rog update podcasturilor Avanposturilor cu Nick.
  Pace bună,
  M.

  bob

  Salut, nici pe app, nici online nu apar cantaretii in timp real. Si cu cel mai bun internet din lume, nu puteti face ceva la calitatea sunetului. Uichend placut!

  Ljubo

  Te rog spune-mi cine cinta prima piesa cu care ai deschis azi (16.11.23) emisiunea – voce feminina, versuri in romana, pe un soul.
  Faina voce.
  Mersi fain.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
17:00 - 19:00