emisiuni

Guerrilla LogOut

Luni-Vineri
16:00 - 19:00

Guerrilla LogOut, emisiunea realizată de Bogdan Șerban de luni pînă vineri, este cel mai frecventat program cu și despre cultura urbană. Concepută pe format cotidian și structurată editorial pe rubrici/categorii permanente, precum și unele temporare, se instituie drept o emisiune de tip enciclopedic, o călăuză urbană pe teme de interes imediat din sfera consumului socio-cultural. Recomandări de evenimente, interviuri specializate, inițiative civice și sociale mobilizatoare, plăceri vinovate, concursuri cu premii fine, filme, spectacole de teatru, expoziții, ateliere, bloguri, noutăți și inovații, showcase-uri (scurte concerte) live în studio, prezentări de aplicații mobile și alte platforme web, la care se adaugă un playlist personalizat și adaptat la necesitățile fiecarei zi.

Cu o existență mai mare de un deceniu pe frecvențele radio, Guerrilla LogOut este produsul radiofonic etalon pentru tronsonul de drive-time și pentru publicul care solicită informații proaspete și verificate, dar care este și în căutarea unor recomandări venite de la specialiști în domeniile culturale sau anexe acestora. Guerrilla LogOut funcționează ca un ghid urban concentrat pe care îl poți utiliza și în afara celor trei ore zilnice de emisie din timpul săptămânii, pentru că este show-ul de radio în care conținutul bate comunicarea.

Producător: Ana Coman

Podcasturi

Guerrilla Logout cu Bogdan Șerban - miercuri, 08.08.2018

Guerrilla Logout cu Bogdan Șerban - marți, 07.08.2018

3 comentarii
    Dan Mandiuc

    N-ai cum să nu îţi dai LogOut zi de zi, alături de Bogdan Şerban. Fără Bogdan am munci în neştire şi probabil nici n-am mai pleca de la muncă. LogOut zilnic cu forţa – de la 16.00 cu Bogdan Serban \m/

    Adrian Ciutureanu

    Un link la pagina de fb unde putem urmări live? Mulțumesc

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
16:00 - 19:00