emisiuni

Nomansland

Marti
21:00 - 23:59

Nomansland este, s-ar putea zice că este, că ar putea fi, că va fi fiind un program radio alternativ de alternative. Alternative la orice. Este însă, cu un epsilon mic și foarte dogmatic, mai mult decât atât, câtă vreme în spatele ei se află nimeni altul decât Nic Cocârlea, care-i o enciclopedie britanică pe două picioare și un stalker dublat de celebra lucrare „Jocuri, Muzici, Gafe, Emoții, Strategii“, carte scrisă chiar de el, dar neterminată și, prin urmare, încă nepublicată. Nomansland este locul neutru aflat la întâlnirea mai multor curente muzicale, loc unde se găsesc creațiile muzicale gata să te surprindă: ai sentimentul că le-ai auzit, deși nu credem că le-ai ascultat vreodată.

Așadar, pe niște rulmenți ludici vor patina cele mai năstrușnice idei, muzici, istorioare, opinii, iar în final se va vedea că Binili Învinge!

Podcasturi

Nomansland cu Nic Cocârlea - 26.10.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 19.10.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 12.10.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 05.10.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 28.09.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 21.09.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 14.09.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 07.09.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 31.08.2021
Nomansland cu Nic Cocârlea - 24.08.2021
16 comentarii
  Dan Mandiuc

  Cetăţean al Nomansland cu regularitate! Muzica pe care nu ştiai că o adori o găseşti doar la Nic.
  Sfat: ascultă Nomansland doar cu tine şi când ştii că cei apropiaţi merită…împarte – aşa cum face şi Nic – o dată pe săptămână!

  Lucian Badescu

  Nomanslandul lui Nic in niciun caz nu trebuie luat ‘usor’ (ca tocmai de-aia e si la Radio Guerrilla).

  E mult mai mult decat o emisiune, e o cultura cu care Nic are grija editie-de-editie sa te surprinda si cucereasca. E, de fiecare data, un alt drog pe care-l prizezi (offline) de-a lungul unei saptamani pana martea viitoare cand obtii altu’ si apoi altu’, pana cand te autodescoperi dependent total de transa numita Nomansland.

  May long live!!

  virgil

  Te salut si te intreb cine a cantat ieri ? Am fost nauc un timp. Am plans, fara tristete si fara bucurie. Realitatea, era, parca mai reala. Imi cer iertare, daca ce spun pare aiurea. Sotia se uita la mine de parca m-ar fi vazut prima oara. Multumesc.

   Marcu Tarnea

   Buna ziua, am avut placerea sa ascult emisiunea aseara si mi-a placut foarte mult Quest for fire, dar si ce am auzit inainte. Nu stiu insa ce era. Se poate prezenta playlist-ul Nomansland pentru data de 28 mai 2019?

   Cu multumiri,

   MT

  Silviu

  Trebuie să recunoaștem.. emisiunea e, cum spune francezul, One Of A Kind.

  Dan Balanici

  De la perfecte coloane sonore la altenative rock,post-rock ,alternative country si psychedelic ,fusion si baieti rai cu instrumentele lor, din occident in orient si mai departe ,omul asta da cu noi de pamint,si nu ii este frica!!Ora este perfect aleasa si vinul trebuie sa fie rece, sau macar rosu!!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Marti
21:00 - 23:59