-

Talk-show. Pe limba neascultătoarelor Radio Guerrilla. Pe gustul ascultătoarelor. Interzisă bărbaților. Carla-Maria Teaha cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe. Emisiunea ROZ e o întâlnire între două prietene care își propun un subiect, dar ajung să vorbească câte-n lună și-n stele despre tot ce le preocupă. Exact ca-n viață. Fiecare emisiune aduce în studio o altă invitată cu o poveste de spus, relevantă pentru ascultătoarele Radio Guerrilla.

De asemenea, ascultătoarele sunt invitate să îi scrie gazdei emisiunii pe adresa de mail roz@guerrillaradio.ro dacă vor să propună o temă de discuție sau doar au o poveste pe care vor să o împărtășească. A, și să nu uităm: la ROZ invitatele își aleg singure muzica. De multe ori, se lasă cu dans în studio. Și cu râsete, multe râsete.

Producător: Teodora Vamvu

Podcasturi

ROZ42 cu Carla-Maria Teaha și Patrick Brăila

ROZ41 cu Carla-Maria Teaha și Sanda Nicola

1 comentariu
  Florentina Lamba

  Buna,
  Acum ceva timp, cred ca pe la inceputul anului, la una din emisiunile Roz ati discutat despre invatamant. Ati prezentat un program de educatie pentru mediul rural in principal, unde profesori din mediul urban erau detasati acolo sa lucreze cu copii. Doamna invitata conduce acest program ce are ca arie de desfasurare Muntenia preponderent.
  Nu imi aduc aminte cum se numea acel program, am incercat sa caut pe Google fara succes asa ca am apelat la voi. Ma puteti ajuta?

  Multumesc,
  Florentina

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

-