Marti
19:00 - 21:00

Talk-show. Pe limba neascultătoarelor Radio Guerrilla. Pe gustul ascultătoarelor. Interzisă bărbaților. Carla-Maria Teaha cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe. Emisiunea ROZ e o întâlnire între două prietene care își propun un subiect, dar ajung să vorbească câte-n lună și-n stele despre tot ce le preocupă. Exact ca-n viață. Fiecare emisiune aduce în studio o altă invitată cu o poveste de spus, relevantă pentru ascultătoarele Radio Guerrilla.

Dacă doriți să propuneți o temă de discuție, să împărtășiți o poveste ori un subiect, sunteți invitați să îi scrieți gazdei emisiunii pe adresa de mail roz@guerrillaradio.ro A, și să nu uităm: la ROZ invitatele își aleg singure muzica. De multe ori, se lasă cu dans în studio. Și cu râsete, multe râsete.

Podcasturi

#ROZ110 cu Cheryl Strayed și Carla-Maria Teaha - 14.06.2020
#ROZ109 cu Ana Mărgineanu și Carla-Maria Teaha - 30.06.2020
7 comentarii
  Florentina Lamba

  Buna,
  Acum ceva timp, cred ca pe la inceputul anului, la una din emisiunile Roz ati discutat despre invatamant. Ati prezentat un program de educatie pentru mediul rural in principal, unde profesori din mediul urban erau detasati acolo sa lucreze cu copii. Doamna invitata conduce acest program ce are ca arie de desfasurare Muntenia preponderent.
  Nu imi aduc aminte cum se numea acel program, am incercat sa caut pe Google fara succes asa ca am apelat la voi. Ma puteti ajuta?

  Multumesc,
  Florentina

  Carla-Maria Teaha
  Carla-Maria Teaha

  Bună, Florentina. “Teach for Romania” e numele programului la care faceți referire. Zi frumoasă!

  Mircea Raul

  Am auzit acum vreo 2 saptamani o emisiune in care vorbeati de mancat sanatos… astept podcastul de atunci.. invitata dumneavoastra a fost in Franta si s-a chinuit vreo 3 ani sa intre la niste cursuri acolo pana la urma a reusit .. multumesc

  Camelia

  Cand adaugati podcasturile ultimelor emisiuni? Le astept cu nerabdare….

  Andreea

  Buna Carla! As dori sa reascult emisiunea cu Mihaela Bilic ( prima din acest an), insa nu gasesc podcastul. Cumva nu e pus pe platforma radioului? Merci!

  Radu Ovidiu

  Buna..am incercat de 2ori sa sun la emisiunea ce s-a terminat de 10min.,(duminica,24.03) dar nu am prins legătura, aveam o completare interesanta și de care nu se vorbește,despre lipsa somn, și e vb.despre perspectiva parapsihologica. Care e extrem de importantă. Conexiunea spiritului intrupat cu trupul.
  Dacă prezentatorii sunt curiosi(am reținut doar numele Simonei Nicolescu),astept un răspuns la mail initial,apoi putem vb.detalii.
  Sunt medic rezident.:) Multumesc .

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Marti
19:00 - 21:00