emisiuni

VRTW

Sambata
14:00 - 16:00

Vinyl, Rum, Tapas & Wine este o comunitate de artiști și o platformă de evenimente care și-a început activitatea la finalul anului 2014, în București. Iubitori de muzică bună. VRTW promovează către public descoperirea muzicală și schimbarea paradigmei bazată pe „hit“-uri.

Emisiunea constă într-un set înregistrat de două ore, selectat din spectacolele live ale artiștilor cu care VRTW colaborează, și masterizat de către Robert Petre (UFe) – cunoscut producător și DJ pe scena românească. Întrucât sub umbrela Vinyl, Rum, Tapas & Wine se organizează un număr mare de evenimente (aproximativ 45 zile de evenimente publice / an) în care sunt invitați artiști din diverse zone muzicale și diferite medii, conținutul muzical al emisiunii este în permanență nou și diferit. Ce diferențiază emisiunea Vinyl, Rum, Tapas & Wine de alte proiecte similare este faptul că seturile se bazează pe înregistrări la spectacole live, fie că e vorba de trupe sau doar de DJ Set-uri. Sesizăm astfel o energie diferită în înregistrări, o anume dinamică și o varietate care le lipsește set-urilor înregistrate în studio.

Evenimentele pe baza cărora sunt făcute înregistrările au avut loc atât în București, cât și în Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța și Vama Veche.

Mai multe detalii pe vrtw.life.

Podcasturi

Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 29.04.2023
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 08.10.2022
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 29.01.2022
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 20.11.2021
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 24.07.2021
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 05.06.2021
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 20.03.2021
Vinyl, Rum, Tapas & Wine - 09.01.2021
10 comentarii
  SAVA CIPRIAN

  Salut,
  Unde putem asculta inregistrarile emisiunilor VRTW?
  Multumesc.

  Andy

  Salut,
  Pe fundalul spotului de promovare a emisiunii, ai o melodie. Te rog, spune-mi cum se numeste.
  Multumesc.

   Andy

   Raspund eu la intrebarea mea, poate sunt si altii interesati. Funky Destination vs Fink ft Tina Grace • Take it Funky (Alt Om & UFe Mashup Edit)

  Silviu

  Salut, apl pe ipad s-a updatat si cu toate ca o pot accesa nu pot sa va ascult in direct, doar podcasturile!!?”

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Sambata
14:00 - 16:00