#ROZ125 cu Laura Wilson și Carla-Maria Teaha

Pe 9 februarie, la #ROZ, am trăit The American Dream alături de românca Laura Wilson, una dintre cele mai respectate și căutate antrenoare din SUA, fondatoarea conceptului “Natural Pilates”. Născută în Rădăuți, Laura a plecat în America la 20 de ani, printr-un program de work&travel, cu 100 de dolari în buzunar și un job de menajeră.

În 2007 a deschis un mic studio Natural Pilates în Beverly Hills, pe bulevardul Santa Monica. Azi deține studiouri în alte 3 locații faimoase, conduce o echipă de peste 30 de antrenori, și-a dezvoltat propria metodă de predare și un program de formare pentru profesori, a înființat un portal online cu sute de ore de antrenamente Pilates și și-a lansat propriul brand de îmbracăminte și accesorii sport. Profesionalismul i-a adus repede faima, inclusiv în rândul vedetelor de la Hollywood care participă la clasele ei. Psss – vă spune ceva numele Gal Gadot? 🙂

Filozofia de viață a Laurei are la bază disciplina. O practică din copilărie, când, între 11 și 19 ani, a făcut parte din Echipa Națională de Tir cu Arcul, câștigând 2 titluri naționale.

Am descoperit împreună visul Laurei, povestea ei de succes și tot ce o definește pe ea ca antreprenor și femeie, într-un live online si on-air L.A. – Radio Guerrilla, 1 la 1, Laura – Carla.

Iar aici  putem reasculta emisiunea de oricâte ori ne dorim sau simțim nevoia unui boost de energie și un motiv să ne mobilizăm 🙂

Marti
19:00 - 21:00