CARDIOGUERRILLA cu Memo - 15.10.2022

Temerile omului modern sunt legate de fragmentarea sau pierderea progresivă a bazei în care s-a dezvoltat el ca individ. Evolutiv a ajuns la un nivel de inteligență care să-i permită controlul propriei persoane sau a celor din jur însă undeva în spatele imaginii de ansamblu există o verigă lipsă care produce întreruperi în circuit. Veriga aceea lipsă are legatură cu modul în care individul își acoperă nevoile primare din Piramida lui Maslow: alimentația, somnul, sexul. Toate în directă legatură cu mișcarea pe care o face sau nu.

CARDIOGUERRILLA este despre aducerea în prim-plan a acestor aspecte și reintegrarea lor în rutina zilnică. Și, pentru că omul are nevoi afective și de apartenență la grup, îi propunem o serie de evenimente în care el să se regăsească. Fie că sunt drumeții, competiții de alergare, de mountain bike sau triatlon, escaladă, orientare, fitness sau pur și simplu exerciții în sală, la CARDIOGUERRILLA vorbim despre ele. Încercăm pe cât posibil să reintegrăm specia în natură. Nu lipsesc nici discuțiile despre alimentație în care implicăm specialiști în nutriție și nici cele legate de echipamente și accesorii care ne fac „să ne jucăm de-a sportul“ cu mai multă plăcere în era tehnologiei. Dacă e cazul, luăm legătura și cu cei care-și fac veacul pe munte sau pe mare. Totul pentru consolidarea acelei baze pe care scrie „mens sana in corpore sano“.

Din experiență proprie, știm că un hobby produce fericire. Lipsa lui produce cei mai nefericiți oameni. Well…, let’s CARDIOGUERRILLA!

Sambata
08:00 - 09:00